University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants de la Universitat de València

News list

Last 10 news

 • Foto Expertos Desarrollo Sostenible

  03/10/19

  El degà de FCCAFE, Salvador Llana, a la Mesa "Salut i Benestar" organitzada per Levante-emv

  El degà de FCAFE, D.Salvador Llana, va participar a la taula d'experts, organitzada pel diari Levante-emv, relativa al "Objectiu de Desenvolupament Sostenible nº3: Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots en totes les edats", que les Nacions Unides han marcat en l'Agenda 2030.

 • Imagen III Edición Premis Pilota

  01/08/19

  III Edició dels premis Càtedra de pilota valenciana

  La Càtedra de pilota valenciana de la Universitat de València ha publicat les bases reguladores de la III Edició dels seus premis, destinats a reconèixer els millors treballs de final de grau o fi de màster/tesi doctoral relacionats amb aquest esport. Termini de presentació de sol·licituds fins al dia 18 de setembre de 2019.

  [Read more]

 • Foto Alberto Encarnación

  01/08/19

  El campus d'Ontinyent serà seu de la xarxa d'investigació en ciclisme i dona

  El Consell Superior d'Esports concedeix una ajuda econòmica per crear la xarxa espanyola d'investigació del rendiment esportiu en ciclisme i dona. Tindrà la seua seu a Ontinyent i el seu responsable serà el professor Alberto Encarnació Martínez.

 • Cartel Judo a l'escola

  26/07/19

  Jornada de formació: Judo a l'escola

 • Catàleg d'activitats de centre

  25/07/19

  Catàleg d'activitats de centre per al curs 2019

 • Píndoles de coneixement per a la creació de treballs acadèmics

  17/04/19

  Publicada la sèrie: Píndoles de coneixement per a la creació de treballs acadèmics.

  Professors de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, coordinats pel Vicedegà d’Ordenació Acadèmica Pedro Pérez Soriano, han elaborat una sèrie recursos didàctics en format de vídeo que serviran de suport per a la elaboració de treballs acadèmics pels alumnes. Els materials poden ser interessants per a alumnes de qualsevol titulació.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy