University of Valencia logo Logo Ontinyent Campus Logo del portal

Taula Redona en ADE-ONT:

Dimarts passat 21 de novembre va tindre lloc la taula redona "Estratègies empresarials i directives dutes a terme per les empreses de la Vall d'Albaida". En aquesta taula redona van participar Javier Cabedo (president de la Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida, COEVAL), Vicent Donat (secretari general de COEVAL) i Carlos Salvador (professor i Coordinador del Grau en ADE a Ontinyent).

Els alumnes van tindre l'oportunitat de conéixer de la mà dels representants de COEVAL les dinàmiques i desafiaments del món empresarial en el context actual de: globalització, disrupció digital i implementació de les noves tecnologies. Al mateix temps que, van conéixer quins són els principals perfils i competències dels graduats en ADE que actualment són demandats per part de les empreses de les comarques centrals de la província de València. A més, de les principals competències que es requereixen a l'hora de crear una empresa i dur a terme una gestió d'empresarial òptima. Finalment, els estudiants també van tindre l'ocasió de transmetre els principals dubtes i inquietuds a l'hora d'introduir-se en el món laboral i crear la seua pròpia empresa.

Aquesta taula redona forma part de les activitats que participa la FdE dins la XIII Universitat de Tardor d'Ontinyent (UTO) organitzada per la Universitat de València i la Fundació Universitària Campus Ontinyent.

Images: