Logo de la Universdad de Valencia Logo Campus de Ontinyent Logo del portal

 • imatge de la noticia

  15/03/23

  ADE de la Universitat de València número 1 a Espanya segons el Rànquing SCIMAGO 2023

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  13/03/23

  L’exposició Tebeos del passat, ciutats del futur

  PROGRAMA CULTURA ALS CAMPUS L’exposició fa un recorregut històric per exemples de representació del futur imaginat tant des de la fantasia com des de l’especulació científica. Del 23 de març al 18 d’abril de 2023 A l'Aulari del Campus Ontinyent Carrer Echegaray, 1 Ontinyent

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  09/03/23

  ADE-Ontinyent visita FORINVEST 2023

  Una gran experiencia la que vivieron los estudiantes del Grado de ADE en Ontinyent de la Facultad de Economía en su visita, el pasado 8 de marzo, a Forinvest 2023, acompañados por la profesora María del Carmen Bas y el profesor Carlos Salvador.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  15/02/23

  CONFERÈNCIA PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  ELS ALIMENTS TRANSGÈNICS Es tracta de donar una visió científica i neutra, sobre les noves tecnologies de millora vegetal basades en la tecnologia del DNA recombinant. Es presenta la necessitat de fer millora genètica per fer front a la creixent població. Es repassen els mètodes emprats en la millora genètica clàssica i l’alternativa biotecnològica que ofereixen les noves tecnologies, les seues aplicacions i l’àrea mundial dedicada als conreus transgènics. S’analitzen els possibles riscos per a la salut humana, per al medi ambient i per a la societat. Finalment, es presenten les tendències futures de millora genètica vegetal basades en la biotecnologia.

  [Leer más]

 • Manuel Cuadrado García premio al mejor profesor universitario de España

  19/12/22

  Manuel Cuadrado García premio al mejor profesor universitario de España

  Manuel Cuadrado García, profesor del Departamento de Comercialización e Investigación de Mercados de la Facultat d’Economia, ha conseguido el primer puesto en los Premios Educa-Abanca 2022 al Mejor Docente de España en la categoría Universidad, unos galardones que se entregan el próximo mes de marzo en A Coruña.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  16/12/22

  Ajudes per a Aprendre anglès per a l’estudiantat dels graus del campus d’Ontinyent del curs 2021–2022.

  L’objecte d’aquesta convocatòria és premiar a l’estudiantat que haja cursat estudis de grau al campus d’Ontinyent de la Universitat de València 

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  15/12/22

  CONFERÈNCIA PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  ÉS NECESSÀRIA L’EXPERIMENTACIÓ ANIMAL? Cada any s'introdueixen en el mercat més de 1000 productes químics nous, s'estudien malalties i es proven i avaluen noves formes de tractament. Tots aquests productes, les malalties i els seus tractaments han d'haver sigut prèviament avaluats per a determinar nivells segurs o exposicions que disminueixen al màxim el perill o risc per a les persones, animals i el medi ambient. Aquesta avaluació requereix d'un gran nombre d'animals d'experimentació. Per això, la comunitat científica cerca alternatives fiables, de rellevància adequades i vàlides per a determinar la toxicitat de les substàncies o l'avanç de la biomedicina sense ús d'animals d'experimentació. Aquests mètodes alternatius han de complir les 3R de Russul i Burch (1959) sobre reducció, refinament i reemplaçament dels animals en investigació, sempre que siga possible. Actualment, és possible aconseguir molta informació sobre aquest tema utilitzant mètodes alternatius, però és difícil extrapolar els resultats a l'ésser viu. Els mètodes alternatius són previs i complementaris a l'experimentació animal però no poden substituir a l'animal complet. Per això, és necessari l'ocupació humanitària dels animals en investigació per a millorar la qualitat de vida d'humans i animals.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  13/12/22

  Los estudiantes del Grado de ADE de Ontinyent reciben un curso de Excel para negocios

  Los estudiantes del Grado de ADE de Ontinyent reciben un curso de Excel para negocios organizado por la Facultad de Economía (FdE) en colaboración con el Vicerrectorado Cultura y Sociedad de la Universtat de València. Este curso es impartido por el profesor Josep Lledó del departamento de Economía Aplicada de la FdE y que cuenta con una dilatada experiencia en la impartición de cursos de Excel y en el sector asegurador.

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  13/12/22

  Conferencia “UV Ocupació: Explorando las nuevas profesiones del futuro”

  El miércoles se impartió el seminario impartido por Amparo Costa (técnica de UV Ocupació) y Maria del Carmen Bas (jefa de Unidad de UV y Ocupació y profesora de Dpto. Matemáticas para la Economía y la Empresa).

  [Leer más]

 • imatge de la noticia

  13/12/22

  Conferencia “Jóvenes emprendedores y ejecutivos”

  El pasado lunes 28 de noviembre tuvo lugar la conferencia “Jóvenes emprendedores y ejecutivos” en que Claudia Cambra (CEO y cofundadora de Silocomo), Marina Gironés (CEO de MG project) y Víctor Sanchis (emprendedor y estudiante del grado de ADE en Ontinyent) contaron sus experiencias de éxito en emprendimiento.

  [Leer más]