Logo de la Universdad de Valencia Logo Campus de Ontinyent Logo del portal

Image de la noticia

Per al primer curs, s'inicia el dilluns dia 3 de juliol fins al divendres 28 de juliol. L'únic requisit per accedir és tenir 50 anys o més.

La Nau Gran Ontinyent, el programa formatiu dirigit a persones de 50 anys o més, amplia el pròxim any acadèmic la seua oferta a Ontinyent amb dos itineraris formatius: un bàsic i altre avançat.

Els itineraris tindran una duració de tres anys acadèmics. El bàsic inclou assignatures com música, economia, salut, dret, filosofia, literatura, geografia, biologia, dret, sociologia, història, cultura científica. Mentrestant, l'itinerari avançat compta amb assignatures com física, neurociència, arqueologia, història del Regne de València, entre d'altres.
Amb aquests dos itineraris s'amplia l'oferta de La Nau Gran a Ontinyent amb l'objectiu de donar resposta a l'àmplia demanda que aquest programa formatiu té a la capital de la Vall d'Albaida.
A més, implica un increment de l'oferta formativa de la Universitat de València al Campus d'Ontinyent i també d'activitats culturals com conferències, exposicions, jornades, viatges... , la majoria de les quals, estaran obertes a la població en general.
La Nau Gran Ontinyent és una aposta de la Universitat de València en el Campus d'Ontinyent per a afavorir l'aprenentatge al llarg de la vida de totes les persones d'Ontinyent, de la comarca de la Vall d'Albaida així com dels territoris veïns, amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura i pel coneixement creant un esperit crític.
L'únic requisit per accedir-hi és el de l'edat, ja que no es necessiten estudis previs, ni tampoc es realitzen activitats avaluatives. Es tracta sols de fomentar el plaer per conéixer, a banda de promoure la socialització de les persones i l'activitat física i intel·lectual.

Imágenes: