Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

 • imatge de la noticia

  26/01/22

  Entrega de tres tauletes digitals

  Aquest matí, s'ha fet l'entrega de les tres tauletes digitals a les guanyadores i el guanyador del sorteig entre els participants a l'enquesta de Valoració de l'Impacte Econòmic dels i de les estudiants del Campus d'Ontinyent, patrocinada per la Fundació Universitària Campus d'Ontinyent.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  25/01/22

  Visita del Projecte Erasmus K2 al Campus d’Ontinyent

  Aquest matí, 25 de gener, hem rebut al Campus de la Universitat de València a Ontinyent, la visita de persones de Bosnia, Itàlia, Hongria i Estonia emmarcada en el desenvolupament d'un Projecte Erasmus KA2 amb el títol "First steps". Aquest projecte posa l'atenció en educació Infantil i en concret en el període d'adaptació i acollida d'aquest alumnat, i a més, en com ha esta l'adaptació d'aquest sensible procés al temps de pandèmia.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  24/01/22

  Estudiants del Campus d’Ontinyent al XVII TRAIL 3 PICS LES RODANES

  El dia 23 de gener s’ha disputat a Vilamarxant, València, XVII TRAIL 3 PICS LES RODANES, prova que emmarca el trail universitari de les competicions CADU, d’esports individuals on comptàvem amb representació del nostre propi campus. L’estudiant de 2n de FCAFE Luis Sanchez, ha recorregut els 14km per muntanya amb +464 metres de desnivell positiu en 1:17:52 a 5:30 km/h, obtenint una meritable 66 posició de 456 en la general de la carrera i en el còmput global dels competidors/res universitaris una 22n posició de 50. Per altra banda l’alumne de 4t de Magisteri Infantil, Iván Navarro, ha tardat en recorrer els ja mencionats 14km amb +464 metres de desnivell positiu 1:17:54 a 5:33 km/h, aconseguint així la 73r posició de la general de 456 i el 25è lloc dels 50 corredors/res universitaris totals inscrits a la cursa. Des del campus donar l’enhorabona a tots dos pel seu esforç i treball constant que els ha dut a obtenir tan bons resultats i animar a ells dos i a tots a participar i continuar gaudint de l’esport universitari i del propi esport.

 • imatge de la noticia

  20/01/22

  L'òpera, centrarà la ponència d'Ontinyent el dia 20 de gener

  La seu d'Unisocietat d'Ontinyent, acull aquest mes una nova conferència. La música, en concret l'òpera, centrarà la ponència d'Ontinyent el dia 20 de gener. Impartida per la Dra. Ana Botella Nicolas del departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Amb el títol "UNA DIVA ACTUAL A L'ÒPERA DEL SEGLE XXI" Aquestes ponències, d'accés lliure i gratuït, al Centre Cultural de Caixa Ontinyent, formen part de les activitats complementàries del curs acadèmic d'Unisocietat implantat a Ontinyent. El cicle de conferències d'Unisocietat, que continuarà mensualment al llarg del present curs, ha sigut organitzat pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, amb el patrocini de la Diputació de València, Caixa Ontinyent, l'Agència Valenciana Antifrau i la Càtedra Institucional Cultura per a la Mediació de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  14/01/22

  Sorteig Participants Enquesta de Valoració de l’Impacte Econòmic dels i de les estudiants del Campus d’Ontinyent

  Resultat del sorteig de 3 tablets Samsung Galaxy Tab S6 Lite 26,42 cm (10,4'') 128 GB entre els participen en l’Enquesta de Valoració de l’Impacte Econòmic dels i de les estudiants del Campus d’Ontinyent. Curs 2021-2022 Realitzat a l'Aula Magna del Campus d'Ontinyent el dia 14 de gener de 2022 a les 12.00. 1.- Maria Jose Gómez Albiñana INFERMERIA 2.- Salvador Sanchis Belda ADE 3.- Àngela Alberto Soler ADE

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  13/12/21

  L'Art, és la temàtica de la conferència d’Unisocietat al desembre

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  09/12/21

  AMPLIACIÓ DEL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE PROPOSTES ALS PREMIS D’INVESTIGACIÓ DE LA FUNDACIÓ UNIVERSITÀRIA “CAMPUS D’ONTINYENT” EN INFERMERIA I EN CIÈNCIES DE L’ACTIVITAT FÍSICA I L’ESPORT

  Per la present s’amplia el termini de presentació de propostes als Premis d’Investigació de la Fundació “Campus d’Ontinyent” en Infermeria i en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, fins el divendres 28 de gener a les 14.00 h, seguint els mateixos procediments establerts en la convocatòria. Ontinyent, 9 de desembre de 2021.

 • imatge de la noticia

  01/12/21

  CONFERÈNCIA DE DESEMBRE DEL PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  “La importància de les Societats Musicals en la Comunitat Valenciana” Remigi Morant Navasquillo (Dpt. de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal. Universitat de València) 2 DE DESEMBRE DE 2021 A LES 19 HORES AL CENTRE CULTURAL DE CAIXA ONTINYENT Entrada Gratuïta Aforament limitat ateses les mesures anticovid estipulades

 • imatge de la noticia

  08/11/21

  Donació de sang al Campus d'Ontinyent

  Dimarts 9 de novembre, es podrà donar sang al Campus d'Ontinyent (AULA POLIVALENT-2) Aulari. Horaris de donació: de 10:00 h a 13:30 h i de 16:30 h a 20:30 h Els requisits: Tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 quilos i no acudir en dejú. Moltes gràcies a totes i tots. Més info en: http://www.centro-transfusion.san.gva.es

 • imatge de la noticia

  28/10/21

  Benvinguda a la Universitat

  Moltes gràcies per participar en la BenvingudaUV al Campus de la Universitat de València a Ontinyent! Un goig haver compartit aquesta jornada Benvinguts i benvingudes al curs 2021-2022 !

  [Llegir més]