Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

 • Manuel Cuadrado García premi al millor professor universitari d'Espanya

  19/12/22

  Manuel Cuadrado García premi al millor professor universitari d'Espanya

  Manuel Cuadrado García, professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d’Economia, ha aconseguit el primer lloc en els Premis Educa-Abanca 2022 al Millor Docent d'Espanya en la categoria Universitat, uns guardons que s'entreguen el mes vinent de març a la Corunya.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  16/12/22

  Ajudes per a Aprendre anglès per a l’estudiantat dels graus del campus d’Ontinyent del curs 2021–2022.

  L’objecte d’aquesta convocatòria és premiar a l’estudiantat que haja cursat estudis de grau al campus d’Ontinyent de la Universitat de València 

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  15/12/22

  CONFERÈNCIA PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  ÉS NECESSÀRIA L’EXPERIMENTACIÓ ANIMAL? Cada any s'introdueixen en el mercat més de 1000 productes químics nous, s'estudien malalties i es proven i avaluen noves formes de tractament. Tots aquests productes, les malalties i els seus tractaments han d'haver sigut prèviament avaluats per a determinar nivells segurs o exposicions que disminueixen al màxim el perill o risc per a les persones, animals i el medi ambient. Aquesta avaluació requereix d'un gran nombre d'animals d'experimentació. Per això, la comunitat científica cerca alternatives fiables, de rellevància adequades i vàlides per a determinar la toxicitat de les substàncies o l'avanç de la biomedicina sense ús d'animals d'experimentació. Aquests mètodes alternatius han de complir les 3R de Russul i Burch (1959) sobre reducció, refinament i reemplaçament dels animals en investigació, sempre que siga possible. Actualment, és possible aconseguir molta informació sobre aquest tema utilitzant mètodes alternatius, però és difícil extrapolar els resultats a l'ésser viu. Els mètodes alternatius són previs i complementaris a l'experimentació animal però no poden substituir a l'animal complet. Per això, és necessari l'ocupació humanitària dels animals en investigació per a millorar la qualitat de vida d'humans i animals.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  13/12/22

  Els estudiants del Grau d'ADE d'Ontinyent reben un curs d'Excel per a negocis

  Els estudiants del Grau d'ADE d'Ontinyent reben un curs d'Excel per a negocis organitzat per la Facultat d'Economia (FdE) en col·laboració amb el Vicerectorat Cultura i Societat de la Universtat de València. Aquest curs és impartit pel professor Josep Lledó del departament d'Economia Aplicada de la FdE i que compta amb una dilatada experiència en la impartició de cursos d'Excel i en el sector assegurador.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  13/12/22

  Conferència "UV Ocupació: Explorant les noves professions del futur"

  El dimecres es va impartir el seminari impartit per Amparo Costa (tècnica d'UV Ocupació) i Maria del Carmen Bas (cap d'Unitat d'UV i Ocupació i professora del Dpto. Matemàtiques per a l'Economia i l'Empresa).

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  13/12/22

  Conferència "Joves emprenedors i executius"

  Dilluns passat 28 de novembre va tenir lloc la conferència "Joves emprenedors i executius" en què Claudia Cambra (CEO i cofundadora de Silocomo), Marina Gironés (CEO de MG project) i Víctor Sanchis (emprenedor i estudiant del grau d'ADE a Ontinyent) van comptar les seues experiències d'èxit en emprenedoria.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  28/11/22

  I Trobada Reconeixement a Empreses

  [Llegir més]

 • Anna Chesa, estudiant del Grau en Economia, aconsegueix un dels cinc esments en el V Premi TFG de la AEE

  22/11/22

  Anna Chesa, estudiant del Grau en Economia, aconsegueix un dels cinc esments en el V Premi TFG de la AEE

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  25/10/22

  Benvinguda a la Universitat

  La Benvinguda a la Universitat és un punt de trobada de la comunitat universitària que celebrem en octubre per donar a conèixer les iniciatives i els serveis de la Universitat de València adreçats a l’estudiantat, les propostes de participació que posem al vostre abast així com també les associacions i col·lectius d’estudiants que conviuen en el si de la Universitat. La BenvingudaUV és una benvinguda de tots i totes, participativa i oberta, i amb els valors de la institució sempre presents: igualtat, diversitat i sostenibilitat. Una oportunitat, també, per entrar en contacte amb altres estudiants i estudiantes, integrar-se de ple en la vida universitària i començar a gaudir d’una experiència el més enriquidora possible a la Universitat de València. Està organitzada per la Delegació d’Estudiants mitjançant el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi).

  [Llegir més]

 • Acte de Graduació alumnat d’ADE al Campus d’Ontinyent

  03/06/22

  Cerimònia de Graduació alumnat d’ADE al Campus d’Ontinyent

  [Llegir més]