• Elecciones

  23/11/17

  Dijous 23 de novembre, eleccions a Claustre, Junta de Centre i ADR

  Personal Docent i Investigador (PDI), Personal Tècnic i d'Administració (PAS), Personal Investigador en Formació (PIF) i Estudiants tenen una cita amb les urnes. El dijous, dia 23 de novembre, la institució renova completament els seus òrgans de representació.

 • campu fútbol

  20/11/17

  Convocatòria equipament esportiu

  Convocatòria de col·laboració per a l’equipament esportiu als equips de la Facultat d’Economia participants a les competicions esportives de la Universitat de València durant el curs 2017/2018.

 • 24/10/17

  Jornada "La innovación empresarial en Ontinyent: casos de éxito", organitzada per la Cátedra universitaria InnovatiOnt juntament amb ATEVAL

  Més de 90 alumnes de la UV campus d’Ontinyent, participen en la jornada empresarial d'@ATEVAL_ i la @UVCATEDRES. Excel·lent fòrum per a conèixer i debatre sobre estratègies d'innovació a partir de casos reals, així com reptes, oportunitats i polítiques d'innovació en el sector tèxtil.

 • Sesiones de elección de prácticas

  06/10/17

  Sessió d'Elecció de Pràctiques de 2on semestre Campus d’Ontinyent

  Aquells que us acolliu a l'oferta de la universitat (Adeit) rebreu, la setmana vinent, un correu d’Adeit amb les instruccions per a seleccionar l'empresa en la qual desitgeu fer les vostres pràctiques curriculars.

  [Llegir més]

 • 04/10/17

  El “Col·lectiu d’Estudiants per la Facultat d’Economia Ètica” CEFDEE, visita les aules de primer curs de totes les titulacions de la Facultat

  14 presentacions en els Campus de Tarongers i Ontinyent porten a més de 600 estudiants la invitació a participar en les activitats liderades pel Col·lectiu d'estudiants amb l'ètica empresarial com a eix central.

  [Llegir més]

 • Convocatoria adelantada

  29/09/17

  Dates d'examen de convocatòria avançada

  Dins d'aquesta notícia hi trobareu el calendari amb les dates de celebració dels exàmens de convocatòria avançada. Les dates pendents d'assignació seran actualitzades a aquest mateix espai.

 • 21/09/17

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  Al haver-se cobert totes les vacants ofertades en les diferents titulacions, la resta de peticions han estat desestimades. Termini de reclamacions del 19 al 26 de setembre.

 • TRINITY COLLEGE LONDON REGISTERED EXAM CENTRE 61474

  12/09/17

  Acord amb el Centre Autoritzat TRINITY a Ontinyent

  El CPFPA Sant Carles d’Ontinyent és centre oficial preparador i examinador dels prestigiosos exàmens del Trinity College London reconeguts arreu del món. Des de l’any passat manté un acord de col·laboració amb la Universitat de València - Campus d’Ontinyent per a oferir formació i preparació per a obtindre els certificats de nivell B1 (ISE I) i B2 (ISE II) de Trinity College a l’escola d’adults d’Ontinyent. Aquests certificats de nivell B1 i B2 són vàlids per tal d’acreditar el nivell d’anglés que exigeixen les titolacions universitàries valencianes per tal d’obtenir alguns graus universitaris o per a accedir a programes d’intercanvi o Erasmus +.

  [Llegir més]

 • 09/09/17

  ADE, la titulació més demandada en la Borsa de Treball de la Universitat en 2016

  Les titulacions de la Facultat d’Economia han sigut les més demandades pels ocupadors al llarg de 2016, segons les ofertes publicades en l'Agència de Col·locació de la Fundació General Universitat de València gestionada pel OPAL.

  [Llegir més]

 • 01/09/17

  Consulta horaris curs 17-18 i horaris setmana zero 1er Curs

  Els estudiants de primer curs d'ADE, ADE Ontinyent, ECO, TUR, FIC, GIB i TADE començaran les classes el dia 4 de setembre amb l'assignatura "Incorporació a la Universitat". És una assignatura obligatòria.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies