Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Spot Ontinyent FdE
 • subvenciones deportivas

  20/11/18

  Convocatòria de subvencions d'equipament esportiu

  L’objecte de la convocatòria és la col·laboració del Vicedeganat d’Estudiants de la Facultat d’Economia amb tots aquells equips integrats per membres del centre que participen a les competicions esportives de la Universitat de València durant el curs 2018/2019.

 • calendari examens

  26/09/18

  Modificació calendari d'exàmens per al curs 2018-2019

  Amb motiu de la declaració com a festiu del dia 24 de juny 2019 pel Decret 108/2018 de 27 de juliol de 2018 per part del Consell de la Generalitat Valenciana, s'aprova en Junta de Facultat del 25 de setembre 2018 la modificació del calendari d'exàmens per al curs 2018-2019.

 • 25/09/18

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  S'han produït variacions respecte de la llista provisional publicada el passat dia 20 de setembre per haver desistit en la seua petició algun dels estudiants que havien sigut admesos provisionalment. En aquests casos, s'han assignat les vacants per l'ordre establit en el Reglament.

  [Llegir més]

 • Convocatoria adelantada

  23/09/18

  Dates d'examen de convocatòria avançada

  Dins d'aquesta notícia hi trobareu el calendari amb les dates de celebració dels exàmens de convocatòria avançada. Les dates pendents d'assignació seran actualitzades a aquest mateix espai.

 • 15/09/18

  Estudiants admesos Graus Facultat d'Economia amb estudis universitaris oficials parcials

  En haver-se cobert totes les vacants oferides en les diferents titulacions, excepte en Finances i Comptabilitat, la resta de peticions han sigut desestimades. Termini de reclamacions del 21 al 26 de setembre.

 • 08/09/18

  La Facultat d’Economia líder a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, segons el prestigiós rànquing d'excel·lència acadèmica Shanghái

  La Facultat d’Economia se situa, al costat de l'Escola Superior d'Administració i Direccion d'Empreses (ESADE) i la Universitat Ramon Llull, capdavantera a Espanya en estudis d'Administració d'Empreses, i entre les 150 millors universitats del món en aquesta àrea d'estudi.

  [Llegir més]

 • 04/09/18

  Premis InnovatiOnt 2018 a l’excel·lència dels TFG

  Aquests premis volen reconèixer la qualitat acadèmica i l'impacte del tema tractat en treballs que han de versar sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent.

  [Llegir més]

 • 30/07/18

  Horaris 1er Curs: setmana zero i curs acadèmic 18-19

  Els estudiants de primer curs d'ADE, ADE Ontinyent, ECO, TUR, FIC, GIB i TADE començaran les classes el dia 3 de setembre amb l'assignatura "Incorporació a la Universitat". És una assignatura obligatòria.

  [Llegir més]

 • Horaris Graus

  29/07/18

  Horaris Graus curs 2018-2019 i preparació matrícula

  Ja es poden consultar els horaris de tots els cursos i graus. A partir del 2 de juliol podràs preparar la matrícula del pròxim curs 2018-19 per a la continuació dels teus actuals estudis de Grau en la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

  [Llegir més]

 • Campus Ontinyent

  20/07/18

  Places vacants en el Grau d’ADE Campus d'Ontinyent

  Els interessats en cursar aquests estudis poden dirigir-se a la secretaria d'aquest Campus a través del Telèfon 96 291 74 50 o el següent mail ontinyent@uv.es.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies