• CONFERÈNCIA DE FEBRER DEL PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  15/02/18

  CONFERÈNCIA DE FEBRER DEL PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT

  CONFERÈNCIA DE FEBRER DEL PROGRAMA UNIVERSITAT I SOCIETAT A ONTINYENT 15 DE FEBRER DE 2018 A LES 19 HORES A L'AULA MAGNA DEL CAMPUS D'ONTINYENT CURS 2017-2018 “TTIP a debate” Adoración Guamán Hernández (Dpt. de Dret del Treball i de la Seguretat Social. Universitat de València) @projeccioUVEG Entrada Gratuïta Les conferències estan obertes al públic en general

 • 17/01/18

  Convocatòria beques curs acadèmic 17/18 de la Generalitat Valenciana

  Resolució de 14 de desembre de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoquen beques per a la realització d’estudis universitaris durant el curs acadèmic 2017-2018 en les universitats de la Comunitat Valenciana. Termini: Des del dia 22 de desembre de 2017 fins als 15 de febrer de 2018.

 • Sesiones de elección de prácticas

  12/12/17

  Acords de Pràctiques Empresa 2 Semestre Campus d'Ontinyent

  Els acords de PE estaran a la vostra disposició en la Secretaria de l'Extensió d'Ontinyent a partir del dia 19 de desembre. Els alumnes que han presentat un autopracticum, si ha sigut acceptat per la Comissió de PE, també han de passar a arreplegar l'acord de PE, com la resta d'alumnes.

 • 29/11/17

  Programa Explorer “Joves amb Idees” de la Universitat de València

  Es convoca una la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves de 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

  [Llegir més]

 • 28/11/17

  Dos estudiants de la Facultat d’Economia guanyen el Premi InnovatiOnt 2017

  Carlos Garrigues Ortolá i Sonia Catalán Reina, estudiants del Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE), obtenen el Premi InnovatiOnt 2017 de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent – Caixa Ontinyent – ESET, al Millor TFG.

  [Llegir més]

 • 27/11/17

  Estudiants d'ADE participaren en les activitats del seminari d'economia

  El dimecres 22 de novembre, dins del marc de la Universitat d'Hivern d'Ontinyent, els estudiants d'ADE participaren en les activitats del seminari d'economia i en la conferència inaugural impartida pel professor del departament de Direcció d'Empreses, Isidre March.

  [Llegir més]

 • campu fútbol

  20/11/17

  Convocatòria equipament esportiu

  Convocatòria de col·laboració per a l’equipament esportiu als equips de la Facultat d’Economia participants a les competicions esportives de la Universitat de València durant el curs 2017/2018.

 • Elecciones

  18/11/17

  Dijous 23 de novembre, eleccions a Claustre, Junta de Centre i ADR

  Personal Docent i Investigador (PDI), Personal Tècnic i d'Administració (PAS), Personal Investigador en Formació (PIF) i Estudiants tenen una cita amb les urnes. El dijous, dia 23 de novembre, la institució renova completament els seus òrgans de representació.

 • 24/10/17

  Jornada "La innovación empresarial en Ontinyent: casos de éxito", organitzada per la Cátedra universitaria InnovatiOnt juntament amb ATEVAL

  Més de 90 alumnes de la UV campus d’Ontinyent, participen en la jornada empresarial d'@ATEVAL_ i la @UVCATEDRES. Excel·lent fòrum per a conèixer i debatre sobre estratègies d'innovació a partir de casos reals, així com reptes, oportunitats i polítiques d'innovació en el sector tèxtil.

 • Sesiones de elección de prácticas

  06/10/17

  Sessió d'Elecció de Pràctiques de 2on semestre Campus d’Ontinyent

  Aquells que us acolliu a l'oferta de la universitat (Adeit) rebreu, la setmana vinent, un correu d’Adeit amb les instruccions per a seleccionar l'empresa en la qual desitgeu fer les vostres pràctiques curriculars.

  [Llegir més]

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies