Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Grau en Mestre/a en Educació Infantil

Branca de coneixement: Ciències socials i jurídiques

Centre on s'imparteix: Facultat de Magisteri

Web específica del grau: www.uv.es/grau_infantil

Nombre de crèdits del títol: 240

Matèries formació bàsica: 103,5

Matèries obligatòries: 73,5

Matèries optatives: 12

Pràctiques externes: 45

Treball fi de grau: 6

Codi titulació: 1304

Tipus d'ensenyament: Presencial

Cursos: 4

Places de nou ingrés: 300

 + 50 a Ontinyent

Professions regulades per a les quals capacita el títol: Mestre/a en Educació Infantil

Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Anglès, Castellà, Valencià, Francès

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 30 ECTS estudiants temps parcial/ 60 ECTS estudiants temps complet

President/a de la Comissió Acadèmica del Títol (CAT) Botella Nicolás, Ana María

Coordinador/a de la titulació Martínez Bello, Vladimir

Coordinador/a de pràctiques externes Oltra Albiach, Miquel

Coordinador/a de mobilitat Insa Agustina, José Ramón

Interès acadèmic, científic o professional:

Les persones titulades en Mestre/a en Educació Infantil per la Universitat de València obtenen una adequada formació universitària, a més de la formació professional que els garanteix l’habilitació per a l’exercici del magisteri. La sòlida formació que reben els permet comprendre tot allò relacionat amb l’educació i les capacita per a dissenyar i desenvolupar les accions i els programes formatius en escolars de 0 a 6 anys. L’objectiu principal del grau és contribuir a l’educació dels infants, no sols ajudant-los en el seu desenvolupament personal i social, sinó també afavorint el seu aprenentatge. L’estudiantat rep la formació didàctica bàsica i específica en totes les àrees de coneixement i les disciplines establertes en l’etapa de l’educació infantil. A més, es forma en els principis organitzatius i de gestió d’escoles, i també en els processos de desenvolupament físic, emocional i intel·lectual propis de l’edat.

Informacions pràctiques:

Aquest grau habilita per a l'exercici professional de mestre/a en educació infantil.

És important assenyalar que les disposicions legals que regulen aquests estudis fixen que, abans de finalitzar el grau, cal tenir un nivell lingüístic C1 en castellà i en valencià, i un nivell lingüístic B1 en una llengua estrangera, que a la Universitat de València pot ser l'anglès o el francès.

També s'exigeix una capacitació que inclou pràctiques professionals obligatòries de gairebé un curs complet, distribuïdes en primer, tercer i quart cursos. Aquestes pràctiques es duen a terme a les escoles del sistema educatiu valencià en els períodes i horaris que estableixen les corresponents autoritats. Aquesta exigència impedeix una dedicació parcial de l'estudiantat.

Els graus en Mestre/a en Educació Infantil i Mestre/a en Educació Primària comparteixen 13 assignatures que representen 84 crèdits comuns, fet que facilita l'obtenció dels dos títols.

Aquesta titulació també s'imparteix en el centre privat adscrit Florida Universitària.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies