Logo de la Universitat de València Logo Campus d'Ontinyent Logo del portal

Presentació

L'Extensió Universitària d'Ontinyent es crea en el curs 1998-1999, on comença a impartir-se la Diplomatura de Ciències Empresarials. Tres anys després, en el curs 2001-2002, l'oferta acadèmica s'amplia amb el Títol de Mestre en Educació Infantil. Al curs 2014-2015 amb el Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i en el curs 2017-2018 amb la implantació del Grau en Infermeria. L'oferta acadèmica es va vore ampliada amb la implantació del Màster en Psicologia General Sanitària en el curs 2022-2023, la primera promoció del qual finalitzarà aquest curs 2023-2024.

L'èxit obtingut en haver aconseguit graduar les següents promocions:

• Dotze en la Diplomatura d'Empresarials.
• Tres del Grau en Finances i Comptabilitat.
• Cinc del Grau en Administració i Direcció d'Empreses.
• Nou en la Diplomatura de Mestre en Educació Infantil.
• Nou en el Grau de Mestre en Educació Infantil
• Quatre en el Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport.

És un indicatiu de la repercussió del Campus d'Ontinyent de la Universitat de València en la Vall d'Albaida i les comarques veïnes, de la seua normalitat acadèmica que justifica la seua permanència i consolidació.
Actualment, el Campus d'Ontinyent compta amb les titulacions de Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Grau en Mestre en Educació Infantil, Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i Grau en Infermeria, a més del Màster Universitari en Psicologia General Sanitària.