Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Edifici Campus d'Ontinyent

Presentació

L'Extensió Universitària d'Ontinyent es crea en el curs 1998/1999, on comença a impartir-se la Diplomatura de Ciències Empresarials. Tres anys després, en el curs 2001/2002, l'oferta acadèmica es va ampliar amb el Títol de Mestre en Educació Infantil. L'èxit obtingut en haver aconseguit graduar dotze promocions en la Diplomatura d'Empresarials, tres del Grau en Finances i Comptabilitat, dues del Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Així com deu promocions en la Diplomatura de Mestre en Educació Infantil i cinc en el Grau de Mestre en Educació Infantil. És un indicatiu de la repercussió del Campus d’Ontinyent de la Universitat de València en la Vall d’Albaida i les comarques veïnes, de la seua normalitat acadèmica que justifica la seua permanència i consolidació.

El curs 2014/2015 es va ampliar l'oferta acadèmica amb el Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport i en l’actual 2017/2018 amb la implantació del Grau en Infermeria.

Actualment, el Campus d'Ontinyent compta amb les titulacions de Grau en Administració i Direcció d'Empreses, Grau en mestre en Educació Infantil,  Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Grau en Infermeria.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies