Arbre nadalenc

Horari Facultat de Magisteri Nadals 2018

13/12/18

Horari de la Facultat de Magisteri per als Nadals del 2018 La Facultat de Magisteri romandrà tancada els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre de 2018 i de l'1 al 4 de gener de 2019. Els dies 27 i 28 de desembre la facultat estarà oberta de 9 a 14 hores (vesprades tancat)

  MOOC Matemáticas

  Obert el termini d'inscripció al MOOC " Matemáticas y Estadística: entiéndelas, úsalas"

  12/12/18

  El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

  [Llegir més]

  III SEMINARI INTERNACIONAL - REPENSAR LA DID. DE LES CIÈNCIES SOCIALS

  11/12/18

  REPENSAR LA DIDÀCTICA DE LES CIÈNCIES SOCIAL "El llibre de text: perpetuador de la rutina o instrument per al canvi?" Antiga Escola de Magisteri (Edifici de Montolivet) Valencia, 17 i 18 de desembre de 2018

  [Llegir més]

   Petición y matrícula

   Petició i matrícula "SEGONES MENCIONS"

   04/12/18

   CURS 2018-19
   Per a l'alumnat que ha finalitzat el GRAU DE MESTRA/E EN EDUCACIÓ PRIMÀRIA a la Facultat de Magisteri de la Universitat de València amb algun itinerari diferent al que s'oferta.

   Logo Clave

   Registre Clave per a obtindre el certificat negatiu delictes sexuals

   30/11/18

   Jornades sobre el registre Cl@ve, que facilita l'obtenció del certificat negatiu de delictes sexuals i altres documents oficials i la possibilitat d'accedir a altres organismes públics. NOVETAT IMPORTANT: AMPLIACIÓ DEL TERMINI PER A L'OBTENCIÓ DEL REGISTRE Cl@ave

   [Llegir més]

    Josep Ballester i Noelia Ibarra

    Josep Ballester i Noelia Ibarra actualitzen el terme ‘cultura satèl·lit’ de Fuster i analitzen el futur de la literatura catalana

    28/11/18

    Una investigació realitzada a la Universitat de València ha definit la situació de la literatura contemporània en català i les seues possibilitats de futur amb l’objectiu de visibilitzar-la més enllà del territori on es parla. En un article publicat a la revista Estudis Romànics, el catedràtic de la Facultat de Magisteri Josep Ballester i la professora titular del mateix centre Noelia Ibarra analitzen la producció literària, a partir de conceptes, documents i informes que s’han realitzat entre els escriptors.

    [Llegir més]

     Instruccions per a presentar el certificat negatiu de delictes sexuals

     Instruccions per a presentar el certificat negatiu de delictes sexuals

     19/11/18

     La Llei 26/2015 de 28 de juliol de modificació del sistema de protecció a la infància i a l'adolescència estableix, al seu art. 13, l'obligació de qualsevol persona que vulga accedir a una professió, ofici o activitat que implique el contacte habitual amb menors d'acreditar que no ha estat condemnat per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual. Atés que els i les estudiants de la Facultat de Magisteri han de realitzar pràctiques a col·legis d’educació primària* i/o infantil, la presentació del certificat de delictes de naturalesa sexual és necessària, amb caràcter previ a l’inici de les pràctiques, LA NO PRESENTACIÓ DINS DELS TERMINIS ESTABLERTS IMPLICA LA IMPOSSIBILITAT DE FER LES PRÀCTIQUES. Terminis:http://go.uv.es/X0vu5ts *Els alumnes de quart curs de Primària, menció Pedagogia Terapèutica, també poden fer-ho en Centres d’Educació Especial i Unitats Pedagògiques Hospitalàries on existeix contacte habitual amb menors.

     des. - gen.
     19 - 17

     Agenda mensual

     + esdeveniments

     Enquesta al mòbil

     Enquestes d'avaluació de la docència

     Els i les estudiants que cursen estudis de grau o de màster oficial poden avaluar, mitjançant...

      

     Exposició Pública de Propostes dels Títols Propis de Postgrau curs 2019/20

     El vicerectorat d'Estudis sotmet a exposició pública la...

      
     MOOC

     Obert el termini d'inscripció al MOOC " Matemáticas y Estadística"

     El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la...

      

     + Vídeos

     Imatge de la portada del video;FACULTAT DE MAGISTERI
     Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U
     Imatge de la portada del video;SABER I FUTUR AL TEU ABAST

     FACULTAT DE MAGISTERI

     La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies