• .
fotografia d'Olga

Les Dones Pioneres de la Universitat de València

19/07/18

La Universitat de València us invita a l’acte d’homenatge a les Dones Pioneres de la Universitat de València en els àmbits de la direcció dels Departaments i Instituts universitaris.
L’acte tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de València el 6 de juny de 2018 a les 17:30 hores.
En aquest acte impartirà una conferència Flora de Pablo Dávila, Professora d’Investigació del CSIC i sòcia fundadora d’AMIT.
Entre les homenatjades es troba la professora i exdirectora del departament OLGA BLASCO. Des d'aquí la nostra més sincera enhorabona per a ella i per a la resta de les homenatjades.

membres del parlament valencià

Un treball realitzat per professors del Departament utilitzat per a la confecció de la Renda Valenciana d'Inclusió

18/07/18

Un treball realitzat per Amadeo Fuenmayor, Rafael Granell i Teresa Savall, professors del Departament d'Economia Aplicada, utilitzat com a base per a la confecció de la Renda Valenciana d'Inclusió aprovada pel ple del Consell el passat dijous dia 30 de novembre.

Logo del màster

RENOVACIÓ DE L'ACREDITACIÓ DEL MÀSTER EN POLÍTICA ECONÒMICA I ECONOMIA PÚBLICA

17/07/18

L'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) ha emès una valoració global FAVORABLE A LA RENOVACIÓ DE L'ACREDITACIÓ del títol Màster de Política Econòmica i Economia Pública de la Facultat d'Economia.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies