• .
logo del tableau

SEMINARI del DEPARTAMENT: VISUALITZACIÓ DE DADES AMB TABLEAU

08/06/18

El Departament d'Economia Aplicada organitza un curs de formació en VISUALITZACIÓ DE DADES AMB TABLEAU.
El curs es realitzarà el dilluns 18 de juny i el divendres 22 de juny de 9:00 a 14: 00h i de 16:00 a 20: 00h.
La inscripció és gratuïta i estarà oberta fins al dia 10 de juny. Per inscriure enviar un correu electrònic a Vicente.Coll@uv.es indicant en l'assumpte: Curs Tableau.
El seminari tindrà lloc a l'Aula 2P04 del Departament d'Economia Aplicada (2a planta de la Facultat d'Economia).

detall del cartell

SEMINARIS del DEPARTAMENT: BIG DATA I MACHINE LEARNING EN ACCIÓ

07/06/18

El Departament d'Economia Aplicada organitza uns seminaris en BIG DATA I MACHINE LEARNING EN ACCIÓ.
Els seminaris es realitzaràn el dilluns 25 de juny de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 20:00h i i el divendres 6 de juliol de 10:00 a 14:00h.
La inscripció és gratuïta. Per inscriure enviar un correu electrònic a Vicente.Coll@uv.es indicant el o els seminaris als quals es desitja assistir.
Tots els seminaris tindràn lloc a l'Aula 2P04 del Departament d'Economia Aplicada (2a planta de la Facultat d'Economia).

logo

IV Jornades sobre Sistemes de Votació Electrònica (JSVE): «Explorant noves metodologies en l'educació superior»

06/06/18

Les IV JSVE estan obertes a tota la comunitat universitària, encara que estan especialment destinades al PDI i PAS. L'assistència és lliure i gratuïta, però limitada a la capacitat de la sala. Per a poder assistir es requereix emplenar un formulari d'inscripció amb data límit el 18 de juny. Aquesta inscripció dóna dret a un certificat d'assistència i a un piscolabis durant la pausa-cafè (tant en el matí, com en la vesprada).
Informació d'interès:
Dia: Dimecres 27 de juny de 2018 / 9:00 a 19:00 hores.
Lloc: Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d'Economia (primer pis).
Organitza: Projecte d'Innovació Educativa i Qualitat Docent (Xarxa d'Innovació): “Elaboració de materials interactius i multidisciplinaris per a afavorir l'aprenentatge i avaluació en els estudis de grau” (UV-SFPIE_GER17-585541).

fotografia d'Olga

Les Dones Pioneres de la Universitat de València

01/06/18

La Universitat de València us invita a l’acte d’homenatge a les Dones Pioneres de la Universitat de València en els àmbits de la direcció dels Departaments i Instituts universitaris.
L’acte tindrà lloc al Paranimf de la Universitat de València el 6 de juny de 2018 a les 17:30 hores.
En aquest acte impartirà una conferència Flora de Pablo Dávila, Professora d’Investigació del CSIC i sòcia fundadora d’AMIT.
Entre les homenatjades es troba la professora i exdirectora del departament OLGA BLASCO. Des d'aquí la nostra més sincera enhorabona per a ella i per a la resta de les homenatjades.

Logo del màster

RENOVACIÓ DE L'ACREDITACIÓ DEL MÀSTER EN POLÍTICA ECONÒMICA I ECONOMIA PÚBLICA

10/05/18

L'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP) ha emès una valoració global FAVORABLE A LA RENOVACIÓ DE L'ACREDITACIÓ del títol Màster de Política Econòmica i Economia Pública de la Facultat d'Economia.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies