José Manuel Pastor
 
 

Departament d’Anàlisi Econòmica

(Facultat d’Economia)

Universitat de València

Avinguda dels Tarongers s/n

46022 València (España)

 

Telf.: +34 96 3 82 82 46

Fax: +34 96 3 82 82 40

 


Llicenciat i doctor (premi extraordinari) en C. Econòmiques i Empresarials per la  Universitat de València, Catedràtic d’Universitat del Departament d’Anàlisi Econòmica i investigador de l’Instituto Valenciano de Investigaciones Económicas.


Les seues àrees de recerca són l'economia bancària, l'economia regional i l'economia de l'educació. Ha sigut investigador visitant en la Florida State University i en University of Bangor i consultor extern del Banc Mundial. Ha publicat més de quaranta llibres i capítols de llibre i més de quaranta articles en revistes especialitzades nacionals i estrangeres.


Investigador principal de diversos projectes competitius i de projectes amb empreses i AA.PP. En l'actualitat és investigador principal d'un projecte del Pla Nacional de Recerca del Ministeri de Ciència i Tecnologia, coordinador d'un Grup d'Innovació Educativa consolidat i director de diversos projectes d'innovació educativa.


Actualment és Degà de la Facultat d’Economia de la Universitat de València y Director de la Càtedra de Model Econòmic Sostenible de València i Entorn (Cátedra MESVAL).

Instituto Valenciano de Investigaciones Económicas

Carrer Guardia Civil, 22 esc. 2 1º

46020 València (España)

 

Telf.: +34 96 319 00 50

Fax: +34 96 319 00 55

Fac.economia@uv.es

@FdEconomiaUV

Fac.economia.uv.es

ivie@ivie.es

@Ivie_news

jmpastor(ad)uv.es

@jmanpastor

jmpastor(ad)ivie.es

@jmanpastor