Logo de la Universitat de València Logo del portal

Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp.

Guanyadors CSC 2017

La iniciativa Califòrnia-Spain Campus (CSC) és un projecte col·laboratiu que forma part de l'estratègia d'internacionalització de les activitats de la Universitat de València amb prestigioses universitats dels Estats Units d'Amèrica i que, en aquest cas, persegueix posar en valor les activitats de col·laboració amb la University of California at Berkeley (UCB) previstes en el marc del memoràndum d'enteniment signat en 2013. Dins d'aquest marc es desenvolupen diferents activitats, entre elles el Concurs Internacional Entrepreneurship and Innovation in Europe: a Berkeley Startup Bootcamp.

CONVOCATÒRIA

MÉS INFORMACIÓ

SOL·LICITUDS

  • url Termini de presentació: 29/11/2017 fins al 15/01/2018
  • url Sol·licitud

ADMESOS

 

BASES DE LA CONVOCATÒRIA "Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp" 2018

CSC

 

 Naturalesa de la convocatòria


En el marc d'aquesta iniciativa, la vicerectora d'Estudis de Grau i Política Lingüística i el vicerector d'Internacionalització i Cooperació (d'ara endavant, òrgans convocants), convoquen i organitzen un concurs per seleccionar 6 estudiants matriculats en el curs 2017/2018 en titulacions oficials de grau, màster o doctorat de la UV per participar en el campus internacional “Entrepreneurship and Innovation in Europe: A Berkeley Startup Bootcamp” (d'ara endavant, Berkeley Startup Bootcamp), que tindrà lloc a Torí, Itàlia, del 8 al 27 de juliol de 2018.

Aquest programa també forma part del pla VLC/CAMPUS Global finançat pel Ministeri d'Educació Cultura i Esport i persegueix fomentar activitats específiques d'innovació que impulsen el talent i l'esperit emprenedors dels estudiants del campus, i així es troba també emmarcat dins de les activitats que es desenvolupen en el SocInnoLab, el Living Lab d'Innovació Social de la UV, l’objectiu del qual és la creació d'un ecosistema d'innovació en formació orientat a la millora de l’ocupabilitat on provar nous productes i serveis formatius amb usuaris reals. Durant aquesta estada, els i les participants rebran formació per posar en marxa empreses i es podrà envoltar del tot l'ecosistema emprenedor.

  • 150 speakers internacionals
  • Mentors
  • Bussiness Angels de Silicon Valley, Europa i EUA
  • 600 participants
  • 90 Universitats
  • 68 nacionalitats

Es realitzaran sessions, de gestió d'equips, creació de negocis, experiència d'usuaris, adquisició de clients, prototips ... Hi assistiran grans conferenciants de les millors institucions del món com Google, Stanford University, Ferrari, Fiat ...

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies