EURORECERCA NÚM 564 Data: 6 d'octubre de 2010

Subscripcions

El Joint Research Centre cerca nous científics


El Joint Research Centre (JRC) de la Comissió Europea ha obert un procés per a seleccionar uns 270 investigadors i investigadores, que formaran part d'una borsa de treball per a contractacions indefinides dels propers anys. Els científics seleccionats tindran l'oportunitat de treballar a un dels set instituts del JRC:

Institute for Reference Materials and Measurements (IRMM)
Institute for Transuranium Elements (ITU)
Institute for Energy (IE)
Institute for the Protection and Security of the Citizen (IPSC)
Institute for Environment and Sustainability (IES)
Institute for Health and Consumer Protection (IHCP)
Institute for Prospective Technological Studies (IPTS)

 

La selecció està oberta per a científics dels següents camps:  química, ciències biològiques i de la salut, física, mecànica estructural, anàlisi quantitatiu de polítiques, ciències de la superfície terrestre, ciències del medi ambient, ciències energètiques i tecnologies de la informació i de la comunicació.

 

El termini per a rebre sol·licituds romandrà obert fins al 4 de novembre de 2010. Les persones hi interessades poden consultar la informació completa al següent enllaç:
http://ec.europa.eu/dgs/jrc/index.cfm?id=5750&lang=en

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

OPER Universitat de València - Carrer Menéndez y Pelayo, 3 Telf. 96-3983621


Website Statistics