foto Alejandro Escriba Esteve
ALEJANDRO ESCRIBA ESTEVE
PDI Catedratic/a d'Universitat
Àrea de coneixement: ORGANITZACIÓ D'EMPRESES
Departament: Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras'
Dpto. Dirección de Empresas "Juan José Renau Piqueras" Facultad de Economía Despacho 1D07 - 1ª Planta Campus dels Tarongers 46022 Valencia
(9638) 28880
96 382 8312 (D)
Biografia

Doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i Catedràtic del Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras".

Actualment és Director de la Càtedra de l'Empresa Familiar de la Universitat de València i Investigador Associat de l'Ivie (Institut valencià d'investigacions econòmiques). Ha estat professor visitant a Bocconi University (Itàlia), HEC Montreal i Concòrdia University (Canadà).

Els seus interessos de recerca giren entorn de l'estudi de l'estratègia i la competitivitat de les organitzacions, així com sobre el paper dels equips de direcció i òrgans de govern en aquest àmbit. Així mateix, els seus estudis també aborden l'anàlisi estratègica del sistema universitari i dels factors que influeixen en els resultats acadèmic. Ha publicat més de trenta articles sobre aquestes temàtiques en diverses revistes nacionals i internacionals, entre les quals poden citar-se Long Range Planning, Business Research Quarterly, Journal of Management Studies, Group and Organization Management, British Journal of Management, International Small Business Journal i International màrqueting Review. Actualment és editor associat de la revista Long Range Planning.

Asignatures impartides i modalitats docents
35823 - Estratègies corporativesPràctica , Teoria
35871 - Pràctiques externesPràctiques externes
35872 - Treball fi de grau en ADETreball fi d'estudis
36105 - Fonaments de direcció d'empresesPràctica , Teoria
36130 - Treball fi de grauTreball fi d'estudis
36165 - Pràctiques professionalsPràctiques externes
41041 - Treball fi de màsterTreball fi d'estudis
Tutories
Anual
Dimarts de 09:00 a 12:00. 1D07.FACULTAD DE ECONOMIA
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València.
Publicacions en revistes
Altres Publicacions
Estades a Centres de Recerca
Projectes
Tesis, tesines i treballs
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord