University of Valencia logo Logo Russian Center Logo del portal

Col·laboratori III Escola d'Estiu d'Estudis Cívics. Inscripció Oberta

III Escola d'Estiu d'Estudis Cívics

Schedule: From 27 may 2021 to 4 july 2021. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 00:00 to 00:00.

 

Place: Col·legi Major Rector Peset

 
Description:

Dirigit a estudiants universitaris en qualsevol branca de coneixement. Reconegut amb 2 crèdits de participació ECTS.

Per a comprendre i respondre de manera adequada a la situació d'emergència planetària actual cal impulsar una educació plural, democràtica i solidària, des d'una perspectiva sostenible, que respecte la diversitat i afavorisca la reflexió crítica i la participació social, potenciant accions individuals i col·lectives que contemplen els problemes locals des d'una perspectiva global per a establir les bases d'un futur sostenible a escala humana.

L'aproximació a aquestes qüestions des de l'àmbit dels Estudis Cívics ens permet articular la reflexió crítica, el pensament ètic i l'acció per al canvi social, amb el propòsit de desenvolupar idees útils per a la ciutadania i fomentar la interacció de la teoria i la pràctica.

Aquesta activitat s'estructura en 5 sessions orientades a fomentar la reflexión sobre els desafiaments cívics actuals i crear un ecosistema de treball obert,  participatiu i experimental.

Busquem contribuir al desenvolupament de coneixements, actituds i pràctiques que impulsen a les persones a prendre consciència de si mateixes com a agents de canvi en les seues comunitats i com cocreadoras d'un món compartit en una societat de valors diversos i en moltes ocasions enfrontats.

Automatrícula: http://links.uv.es/w2e0IP8

Díptic: https://links.uv.es/FNc2G8D

 
Organized by:

Servei de Cultura Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contact: cursosextensio@uv.es

 
More information: