Logo de la Universitat de València Logo Русский центр Logo del portal

XX Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria

Període de l'esdeveniment: De 24 de марта de 2021 a 25 de марта de 2021. y de 09:30 a 19:00.

 

Lloc de realització: Online

 
Descripció:

Ja és ací el XX Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d'Economia! 

Amb una lleugera modificació de les dates habituals, els dies 24 i 25 de març, i amb una gran modificació en el format, aquest any en línia, la Facultat d'Economia no perdona la seua cita anual amb l'ocupabilitat.

El Fòrum acull a més de 50 empreses, associacions i institucions que comparteixen l'objectiu comú d'apostar pel talent. Les persones són la clau de la competitivitat, com així entenen els participants en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria, de manera que estrényer llaços és la més rendible inversió.

El format online permet als estudiants també "visitar" estands i assistir a presentacions, tallers i taules redones, coneixent així de primera mà quina demanda el mercat laboral, cap a on orientar les seues competències, com afrontar un procés de selecció, com emprendre i quines ofertes complementàries existeixen per a completar la seua formació i millorar la seua ocupabilitat.

Les empreses, per part seua, accedeixen en exclusiva a un coneixement directe de qui formaran part del seu equip en un futur pròxim, capten talent mitjançant ofertes de pràctiques i ocupació, i en definitiva es posicionen en la ment del col·lectiu universitari amb la seua reputació i la seua marca.

Tota l'información s'anirà actualitzant a la nostra web i a la plataforma virtual del Fòrum, on ja estàn obertes les inscripcions: www.uv.es/foroeconomia 

 
Organitza:

Facultat d'Economia.

 

Contacta: fac.economia@uv.es

 
Més informació: