Logo de la Universitat de València Logo Русский центр Logo del portal

Convocatòria dels premis 5UCV STARTUP 2021

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, que subvenciona aquestes ajudes, ha llançat la marca Llamp per a impulsar l'emprenedoria basada en la innovació social i tecnològica i en objectius de desenvolupament sostenible.

Podran participar en la categoria STARTUP i optar als tres premis, microempreses o pimes amb una antiguitat màxima de tres anys i amb seu a la Comunitat Valenciana.

La participació en la categoria JUNIOR podrà fer-se a títol individual o de manera col·lectiva. Podran optar als tres premis, les persones o equips emprenedors amb un projecte empresarial que encara no estiga constituït com a empresa.

En totes dues categories, almenys una de les persones fundadores de l'empresa o del projecte empresarial, ha de ser estudiant, egressada o titulada per la Universitat de València.

Categories i premis:

STARTUP:

-Primer premi: 9.000 €

-Segon premi: 5.000 €

-Tercer premi: 3.000 €

JUNIOR:

-Tres premis de 1.000 € cadascun.

El procediment d'adjudicació dels premis consta de dues fases diferenciades:

En la primera d'elles, la Universitat de València seleccionarà les tres millors candidatures de triple impacte amb major potencial empresarial en cadascuna de les dues categories, valorant el seu caràcter innovador, el seu grau d'impacte positiu econòmic, social i ambiental, viabilitat tècnica i experiència de l'equip o promotor del projecte o empresa, entre altres criteris.

Les candidatures seleccionades per la Universitat de València, competiran en una segona fase amb totes les presentades per les cinc universitats públiques valencianes, havent de realitzar una exposició pública del seu projecte i activitat empresarial seguint el format “Elevator Pitch” enfront d'un Comitè de Selecció de la Generalitat Valenciana.

Els premis es lliuraran o es faran públics en un acte oficial.

El termini per a presentar les sol·licituds romandrà obert fins al 17 de setembre de 2021.

 

Data De 26 de июля de 2021 a 17 de сентября de 2021. 24h. Tots els dies.

 

Lloc Universitat de València

 
Organitza

Unitat d´Emprenedoria (UVemprén).

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació