Actualitzat en maig de 2017                                                                                                                                                                                                 VALENCIÀ           CASTELLANO
     
 

Premi Món Clàssic


PREMIATS 2017

  • Dr. D. ANTONIO MELERO BELLIDO, Catedràtic emèrito de Filologia Grega en la Universitat de València, mestre de quantes promocions de filòlegs clàssics ha donat l'esmentada Universitat, per la seua trajectòria com a gran hel·lenista en la investigació i en la docència.
  • D. FERNANDO ESTÉBANEZ GARCÍA y D. PASCUAL DE PABLO MARTÍNEZ, Professors d'Ensenyament Secundari jubilats, en reconeixement de la seua inestimable llavor al llarg de molts anys en la difusió del teatre grecollatí.

***************************************************************************************

ANUNCI DE LA CONVOCATÒRIA

La Junta Directiva de la Delegació de Castelló-València de la Societat Espanyola d'Estudis Clàsics, en el seu propòsit de fomentar el coneixement i la difusió de la cultura clàssica i la investigació en aquest àmbit, ha decidit convocar el I Premi Món Clàssic  (2017), d'acord amb les següents BASES.