UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

 

 

Conferència Canvi climàtic: entre l'emergència i la paràlisi de la distopia per Andreu escrivà

Des del vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, i en col·laboració amb el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius i el seu Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, la Delegació de Sostenibilitat llancem el curs Introducció de la Sostenibilitat i els ODS en general en la Docència Universitària.
Aquest curs ha sigut elaborat pel Grup de Treball "Sostenibilització Curricular" de la sectorial de CRUE-Sostenibilitat per a facilitar els processos d'incorporació de la sostenibilitat a la docència universitària. Tenim ara l'oportunitat -en la nostra pròpia Universitat de València- de participar en ell.

Aquest curs s'incorpora en la nostra universitat dins del marc del projecte Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): Jo sí. Amb aquest projecte es dinamitzen processos interns i externs per a analitzar críticament i executar accions que facen possible la cura i el respecte per les persones i el planeta. El curs és una invitació a reconsiderar la teua pròpia pràctica docent des de la perspectiva de la sostenibilitat. Volem acompanyar-te en el repte de manejar-nos de manera prudent i segura perquè la formació que oferim permeta a les noves generacions activar models tecnològics, socials, empresarials, sanitaris, agroecològics, laborals i econòmics innovadors. Models que permeten revertir i/o mitigar els devastadors efectes del model actual. Necessitem persones com tu, motivades amb oferir una docència de qualitat. T'uneixes?


La matrícula del curs estarà oberta del 22 de juliol fins al 6 de setembre. A partir del 14 de setembre tindràs tots els materials online disponibles per a treballar al teu propi ritme. Compartirem 3 sessions síncrones en les quals rebràs tota l'ajuda que necessites. 
El PDI de la nostra universitat ha utilitzar aquest enllaç per a la inscripció:

 https://ir.uv.es/bOnWiB5

Si alguna persona, que no és PDI de la nostra universitat, està interessada, pot utilitzar aquesta altra via d'accés:

https://uvix.uv.es/login/index.php

Tota la informació la tens en la web de uvsostenibilitat 

https://www.uv.es/uvsostenibilitat.

 

cartel curs