Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Congrés sobre els reptes en el sistema de relacions laborals

Cartell amb el títol i els organitzadors

Període de l'esdeveniment: De 5 de novembre de 2020 a 6 de novembre de 2020. Dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 

Lloc de realització: On-line

 
Descripció:

El Congrés versarà sobre Els Reptes en el sistema de relacions laborals i propostes per reactivar el mercat de treball a partir de la pandèmia, en particular, expedients de regulació d'ocupació, actuacions de la inspecció durant la pandèmia, teletreball, contractació temporal i responsabilitat de administradors i directius per deutes laborals i de seguretat social derivades de la crisi. Tindrà lloc de forma digital els dies 5 i 6 de novembre de 2020. Els temes a tractar seran:

  • Els canvis en el sistema de contractació laboral en l'era digital i novetats jurisprudencials en matèria de contractació temporal.
  • Els problemes relatius a expedients de regulació d'ocupació i el tractament de la inspecció de treball dels mateixos, així com en sectors específics com les cooperatives.
  • El teletreball i aspectes de control de la productivitat dels teletreballadors.
  • Les novetats jurisprudencials i propostes de reforma en matèria de contractació temporal, així el tractament de l'frau en l'era digital.
  • Les actuacions de la Inspecció de treball i de Seguretat Social durant la pandèmia.
  • Responsabilitat d'administradors i directius de l'empresa per deutes laborals i de Seguretat Social per la crisi econòmica de l'coronavirus.

El Congrés dirigit per la professora Amparo Esteve Segarra i finançat per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i la Universitat de València integra professionals de diferents àmbits: inspectors de treball i seguretat social, magistrats i professors d'universitat. D'altra banda, la temàtica aborda qüestions relatives a l'Estratègia Europea 2020, que busca un creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

 
Organitza:

Departamento de Derecho del Trabajo y de la Seguridad Social.

Facultad de Ciencias Sociales.

Generalitat Valenciana

Universitat de València.

 

Contacta: josano4@uv.es

 
Més informació: