Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

III Universitat de Tardor de Buñol. Inscripció oberta

Molino Galán (Buñol)

Període de l'esdeveniment: De 3 de setembre de 2019 a 24 de setembre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Molino Galán. Carrer de Pelaio, 12

 
Descripció:

El programa "Universitats Estacionals" torna amb força aquest curs 2019-2020. Sagunt, Buñol, Alaquàs, Llíria, Enguera i Ontinyent són només algunes de les seus on tindran lloc properament, i com vénen fent-ho en els últims anys, les diferents jornades que d'aquest programa es desprenen. Són seus que, en alguns casos com Ontinyent, ja arriben a la seua novena edició.

 

25 i 26 de setembre de 2019 (Molino Galán, Buñol)

BUÑOL: PATRIMONI CULTURAL. Música per a educar i difondre

La Universitat de València i l'Ajuntament de Buñol, en col·laboració amb la Diputació de València, tornen a unir les seues forces en estreta col·laboració per presentar la que, en aquest any de 2019, és ja la 3a edició de la Universitat de Tardor.

La Universitat de Tardor de Buñol (UOB) serà punt de convergència d'estudiants, professionals, docents, investigadors i ciutadans de la localitat i la seua comarca que s'uneixen per la música i el patrimoni cultural. Al llarg de dues jornades en horari de vesprada podrem apreciar ponències que giren entorn l'eix comú de la música per educar i difondre, un gran atractiu per a tots els interessats en la cultura popular i musical.

La Universitat de València i la Diputació de València, fidels al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsen aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la recerca i la transferència del coneixement, en un espai de referència en el patrimoni cultural valencià: la Foia de Buñol-Chiva.

És una iniciativa gratuïta i oberta al públic en general, que comptarà amb la participació d'especialistes de la Universitat de València i experts locals en música.

Pot inscriure’s a la jornada a través del següent enllaç: CLIC AÇÍ. Per a més informació:

  • WEB: http://projeccio.uv.es/
  • TWITTER: @projeccioUVEG
  • FACEBOOK: Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat – UV
  • PINTEREST: Participació i Projecció Territorial

Esperem que aquesta atractiva jornada siga del seu interès.

Reba una salutació cordial

Jorge Hermosilla Pla

Vicerector de projecció Territorial i Societat

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat (UV)

Diputació de València

Ajuntament de Buñol.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: