Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Oberta inscripció en web 'Smart Cities. Tecnologia i ciutadania'

Smart Cities

Període de l'esdeveniment: De 10 de d’octubre de 2019 a 30 de d’octubre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Centre Sociocultural de l'Eliana. Plaça Jutge Comes s/n

 
Descripció:

Amb el títol “Smart Cities: tecnologia i ciutadania” la Universitat de València presenta la 2a edició de la Universitat de Tardor de l’Eliana fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de l’Eliana, i amb el finançament de la Diputació de València.

La tecnologia ens embolica i està present en cada vegada un major número de les activitats quotidianes de la ciutadania, al mateix temps que té un paper decisiu en el funcionament de les ciutats i els territoris. Aquests han de planificar com utilitzar la tecnologia per a cuidar i incrementar la qualitat de vida de les persones procurant un desenvolupament sostenible que permeta mantindre aquest estatus al llarg del temps. Una ciutat intel·ligent és un sistema de persones interactuant amb i per mitjà de fluxos d’energia, materials i serveis per a promoure el desenvolupament sostenible i la qualitat de vida. El plantejament serà intel·ligent mitjançant l’ús estratègic de la innovació i les infraestructures i serveis de tecnologies de la informació i de la comunicació per a la gestió urbana transparent i participativa que responga a les necessitats socials i econòmiques de la societat.

En aquesta edició s’abordaran diversos aspectes del desenvolupament de la tecnologia a les ciutats intel·ligents i el seu impacte sobre la ciutadania, amb especial atenció a la situació d’implantació de territoris intel·ligents a l’Eliana i en altres poblacions de la Comunitat Valenciana i de la resta d’Espanya.

 
Organitza:

Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València i l'Ajuntament de l'Eliana.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies