Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Universitat estacional de Xàtiva

Data: 24 de novembre de 2020 de 09:30 a 13:00. Dimarts.

 

Lloc de realització: Online: mediauniweb.uv.es/universitatestacional

 
Descripció:

'Els objectius del desenvolupament sostenible i l'aplicació de la realitat virtual en destins culturals'.

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, celebra dimarts 24 la tercera edició de la Universitat estacional de Xàtiva, fruit de l'estreta col·laboració amb l'Ajuntament de Xàtiva, la Diputació de València, Caixa Popular i l'Agència Valenciana Antifrau.

Aquesta 3a edició de la Universitat Estacional de Xàtiva, punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim, està emmarcada en dos temes que tenen una implicació important en les destinacions turístiques culturals, com és el cas de Xàtiva. D'una banda, es tractarà el tema dels Objectius del Desenvolupament Sostenible, una iniciativa impulsada per les Nacions Unides, i les metes de les quals tenen la seua implicació en el turisme cultural. D'altra banda, un altre tema d'actualitat, més encara tenint en compte l'actual situació sanitària i les seues repercussions sobre la manera de fer turisme, i és l'aplicació de noves tecnologies de realitat virtual en el turisme cultural.

Aquesta jornada és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en turisme i en noves tecnologies de la Universitat de València i pretén afrontar de manera directa i activa els desafiaments del turisme cultural a Xàtiva en els temps present i futur.

La Universitat de València, fidel al seu compromís amb el territori i la societat local valenciana, impulsa aquesta acció acadèmica, lligada a la formació, la investigació i la transferència del coneixement, ja consolidada a la ciutat de Xàtiva i a la seua comarca.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat amb la col·laboració de l'Ajuntamente de Xàtiva, la Diputació de València, Caixa Popular i l'Agència Valenciana Antifrau.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: