University of Valencia logo Logo Board of Trustees Logo del portal

Ángela Pérez, nova presidenta del Consell Social de la Universitat de València

  • February 15th, 2024
Image de la noticia

L'emprenedora i investigadora Ángela Pérez és la nova presidenta del Consell Social de la Universitat de València i de la seua Fundació Universitat-Empresa, ADEIT.

Llicenciada en Ciències Biològiques per la Universitat de València, destaca per la seua exitosa trajectòria empresarial en l'àmbit de la medicina genòmica. Amb només 23 anys va crear la seua primera empresa biotecnològica, a la qual van seguir moltes altres iniciatives empresarials, centrades en la genètica i la genòmica.

Actualment, entre altres càrrecs, és VP Business Development en Health in Code, presidenta de BIOVAL, directora general de Biohub València i membre de l'Alt Consell Consultiu en matèria d'I+D+i del Govern de la Generalitat Valenciana.

En 2022 va rebre el Premi Rei Jaume I a l'Emprenedoria. A més, va ser reconeguda amb el Premi Alumni Plus dels Premis Universitat-Societat del Consell Social de la Universitat de València en la seua vint-i-quatrena edició.

Ángela Pérez pren el relleu en el càrrec de Vicent Soler que ha ocupat la presidència del Consell Social i de ADEIT durant l'últim any.