Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • XARXA INNOVA D’INNOVADORES I INNOVADORS EN FORMACIÓ PROFESSIONAL PER A L’OCUPACIÓ

El pla de treball per a l’exercici 2018 de la Càtedra, aprovat per la seua comissió mixta, apostava per promoure un programa d’innovació i formació oberta per ajudar a desenvolupar un concepte d’innovació pública des de la perspectiva de les persones, entès com un procés en què, mitjançant formació rellevant, és possible dissenyar i aplicar idees i pràctiques noves en el nostre àmbit de la gestió pública, amb l’objectiu de generar valor social.


D’acord amb aquest pla de treball, la Càtedra INNOVA i la Subdirecció General de Formació Professional per a l’Ocupació de LABORA van acordar, al juny de 2018, posar en marxa el programa per a la creació de l’Escola Valenciana d’Innovació LABORA – UV (d’ara endavant, EVInnova).
Amb aquest programa es persegueix crear a la Comunitat Valenciana un espai estable, que permeta aprofitar la tendència global de moltes organitzacions que fomenten cultures corporatives i adopten pràctiques innovadores compromeses.


Són cultures construïdes perquè les persones d’una organització no perden l’empatia amb les persones receptores dels seus productes i serveis i no caiguen en el descoratjament, a causa de les barreres internes i de la desconnexió amb els problemes de la ciutadania, ni relaxen els seus esforços per millorar la qualitat del servei públic que presten, per molts èxits que hagen tingut en el passat.


Un dels resultats d’aquest compromís organitzacional implica la creació de canals específics i de noves fórmules organitzatives emergents que, com la xarxarquia, fan possible la desaparició gradual de qualsevol tipus de barrera perquè qualsevol professional faça arribar cap amunt una idea significativa. Estan formades per persones que tenen idees, que les comparteixen, que dissenyen, presten, consumeixen i avaluen serveis.
En aquest context, naix també la Xarxa INNOVA adreçada a les treballadores i els treballadors públics de la Generalitat Valenciana involucrats en els processos de disseny, implantació i avaluació de la formació professional per a l’ocupació.


Aquest projecte naix amb la finalitat de crear un espai estable que estimule i contribuïsca a compartir, millorar i donar forma a les bones idees que, totes les persones que formem part de l’Administració, tenim en algun moment de la nostra carrera professional en relació amb els serveis públics que es presten en l’àrea de coneixement de la formació professional per a l’ocupació.
 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies