Durant la setmana els participants -procedents de països com Armènia, Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Tunísia, Marroc, Ucraïna, Kazakhstan i Còrea entre altres- assistiran a xerrades, debats i tallers personalitzats encara que també s'oferiran diverses excursions i activitats culturals, tant per a conèixer la ciutat de València, com també, les instal·lacions, campus i serveis de la institució pública més antiga del País Valencià.

El punt àlgid d’aquesta setmana ha estat l’acte de cloenda que tindrà lloc el dia 7 de març al Jardí Botànic de la Universitat de València. Aquest acte, a més a més, tindrà l’excepcionalitat d’aunar els participants de 3 setmanes internacionals, que conjunturalment tenen lloc a la Universitat la mateixa setmana. Una coincidència inèdita que mai abans havia ocorregut. D’aquesta manera, més de 140 professors i personal d´administració i serveis d´altres universitats estrangeres es reuniran a la cloenda: els assistents a la Setmana Internacional de la Facultat d’Economia, els assistents a la Setmana Internacional de la Facultat de Dret i els participants de la Erasmus+ International Credit Mobility Week.

S’espera que aquest aconteixement esdevinga una gran oportunitat per a establir vincles i col laboracions entre tots els professionals de les universitats participants, i així, contribuisca a la projecció internacional de la Universitat de València i de les institucions d’educació superior convidades.

ICMW 2019 Program Flyer

 

Date: From 4 de march de 2019 to 8 de march de 2019.

Place Servei de Relacions Internacionals i Cooperació.

Organized by Servei de Relacions Internacional i Cooperació.

Images: