Internationalization

Què és la internacionalització en investigació?

La internacionalització en la investigació fa referència al conjunt d'iniciatives que desenvolupen els investigadors amb els seus parells en altres llocs del món, amb la finalitat d'aconseguir la integració d'una perspectiva internacional, intercultural, interdisciplinària i comparativa en els temes d'investigació.

La internacionalització en investigació i innovació és una prioritat estratègica per a la UE per a impulsar l'excel·lència, posar en comú recursos per a obtindre avanços científics i desenvolupar ecosistemes d'innovació dinàmics. En aquest apartat es descriuen els detalls de la internacionalització en la UV entesa com el procés de participació del personal investigador de la Universitat de València en totes les oportunitats de desenvolupar projectes d'investigació i/o transferència amb fons provinents de la Comission Europea o altres organismes internacionals.

Per què és important la internacionalització en investigació
per a la UV?

La participació en estratègies i projectes líders a Europa i fins i tot nivell mundial, generalment transformadors de tecnologies, processos crítics en els seus sectors, i executats en col·laboració amb les empreses i centres d'investigació en els seus sectors, i executats en col·laboració amb les empreses i centres d'investigació més competitius, redunda en la imatge i valor reputacional de tots els socis.

És un objectiu estratègic que la UV siga reconeguda per exercir un paper destacat a nivell internacional i ser el clar líder nacional en diverses àrees temàtiques d'investigació que aborden els principals reptes als quals s'enfronta la societat en el segle XXI.

L'enfocament global de les prioritats científiques permet a l'accés als coneixements més recents i als millors talents de tot el món i obri oportunitats en mercats nous i emergents. Perquè la UV s'incorpore a aquesta dinàmica, oferir, proactivament, assessorament al personal acadèmic i investigador i promoure i facilitar la seua participació en programes d'investigació de caràcter internacional, assessorant sobre les oportunitats de finançament i orientant sobre la millor estratègia a seguir des del coneixement del potencial d'investigació de la UV, és el nostre eix d'actuació.

A qui va dirigit?

Ens dirigim al personal vinculat amb la UV amb la capacitat i funció investigadora, així com al personal de gestió de la investigació amb competències en l'àmbit internacional.

De la mateixa manera, ens dirigim a qualsevol institució col·laboradora que desitge participar conjuntament amb la UV en un projecte internacional d'investigació.

Què necessites prèviament?

Si eres personal de la UV, voluntat de participar en un projecte internacional d'investigació.

Si eres una institució col·laboradora, empresa o no, interés a col·laborar amb la UV en un projecte internacional d'investigació.

Follow us

 
 

Funcions del Servei de Transferència i Innovació

 

Des del Servei de Transferència i Innovació, a través de la Secció d'R+D+I Internacional, es fa costat proactivament a la comunitat universitària en l'obtenció de fons competitius internacionals per a activitats d'investigació i innovació, oferint suport professional individualitzat al llarg del cicle de vida d'un projecte des de la idea prèvia. Per a això es duen a terme activitats de:

 

  • Divulgació, promoció i dinamització de la participació.
     
  • Informació i assessorament als grups d'investigació de la UV per a facilitar la participació en projectes europeus i internacionals d'R+D+I.
     
  • Gestió i seguiment dels projectes europeus i internacionals d'investigació.
Contacte

Servei de Transferència i Innovació

Secció d'R+D+I Internacional

Avda. Blasco Ibañez 13, Nivel 4

46010 València

Edifici Rectorat - Universitat de València