Consulta pública Pacte Verd Europeu

  • May 25th, 2020
Consulta pública Pacte Verd Europeu

Oberta la consulta pública sobre la propera convocatòria del Pacte Verd Europeu. La consulta romandrà oberta fins al 3 de juny de 2020.

Al desembre de 2019, la Comissió Europea (CE) va presentar el Pacte Verd Europeu: el full de ruta per a fer d’Europa un continent climàticament neutre el 2050. La primera mesura que ha adoptat la CE sota aquesta iniciativa és llançar una nova convocatòria de propostes d’Horitzó 2020 per a impulsar projectes de recerca i innovació alineats amb el Pacte Verd. La convocatòria es publicarà previsiblement a mitjans de setembre de 2020, amb un pressupost aproximat de 1.000 milions d’euros.

Amb l’objectiu de donar forma a aquesta convocatòria, la CE ha obert una consulta pública per a opinar i donar aportacions sobre cadascuna de les seues 11 àrees. Es pot participar-hi fins al 3 de juny de 2020 mitjançant els enllaços següents:

En aquest context, la CE ha publicat els darrers mesos una sèrie d’estratègies que tenen com a objectiu donar suport als objectius fixats al Pacte Verd, i que animem a consultar:

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç

mciu_proa