Convocatòria Advanced Grant 2020 de l'ERC

  • May 21st, 2020
Convocatòria Advanced Grant 2020 de l'ERC

Oberta la convocatòria Advanced Grant 2020 del Consell Europeu de Recerca (ERC) d’Horitzó 2020. El termini acaba el 26 d’agost de 2020.

Ets un investigador o una investigadora principal reconegut/da que vol finançament a llarg termini per a dur a terme un projecte d’avantguarda altament innovador? La beca Advanced de l’ERC podria ser per a tu.

La Universitat de València compta amb 2 investigadors i 1 investigadora que han obtingut una d’aquestes beques per a desenvolupar els seus projectes sota Horitzó 2020: Henk Bolink i el seu projecte HELD, Mónica Bolufer (CIRGEN), i Eugenio Coronado (Mol-2D).

Si ets interessat/da, pots posar-te en contacte amb aquesta Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació per a preparar conjuntament la teua candidatura. El nostre correu electrònic és operuv@uv.es.

Qui pot presentar-se?

Les investigadores i els investigadors principals que sol·liciten aquesta subvenció han d’estar en actiu i haver assolit fites científiques significatives en els darrers 10 anys. Han de ser líders excepcionals en termes d’originalitat i transcendència de la seua contribució científica. No hi ha criteris específics d’elegibilitat en referència a requisits acadèmics.

Les propostes poden ser de qualsevol camp de la ciència i la tecnologia, incloses les ciències socioeconòmiques i les humanitats. Les beques de l’ERC funcionen amb un criteri bottom-up, sense prioritats preestablertes.

De quina quantitat es tracta?

Les beques Advanced consisteixen en una contribució de fins a 2,5 milions d’euros per a un període de 5 anys, prorratejada si es tracta de projectes de menor durada. Hi ha la possibilitat d’obtenir fins a 1 milió d’euros addicional sota determinades circumstàncies (vegeu-ne el Programa de Treball 2020 de l’ERC).

Quin és el procés d’avaluació?

Revisors internacionals avaluaran les propostes amb el sol criteri de l’excel·lència.

Els tribunals s’organitzen en tres àmbits (Ciències socioeconòmiques i humanitats, SH; Ciències de la vida, LS; Ciències físiques i enginyeries, PE), amb un total de 25 subseccions o panels d’avaluació, cadascú compost d’una presidència i d’entre 10 i 16 membres.

Quan acaba el termini?

El termini de presentació davant l’ERC acaba el 26 d’agost de 2020 a les 17.00 h. hora local de Brussel·les.

On puc trobar la informació completa?

Tota la informació sobre la convocatòria Advanced Grant 2020 es troba al Portal del Finançament de la Comissió Europea.

 

Eurorecerca és un producte de la Secció d'R+D+I Internacional del Servei d'Investigació i Innovació de la Universitat de València
Redacció: Teresa Sauri Rodríguez
©2020 Universitat de València. Tots els drets reservats.
Subscripcions: en aquest enllaç

mciu_proa