• 25/05/20

  Suspensió temporal de recepció de sol·licituds per a la convocatòria «FONDO SUPERA COVID-19»

  Les entitats promotores del FONDO SUPERA COVID-19 han decidit suspendre temporalment la recepció de sol·licituds de projectes. La suspensió es farà efectiva a partir del pròxim dimarts 26 per a no perjudicar aquelles propostes en procés d'elaboració per part dels sol·licitants.

  [Read more]

 • 14/05/20

  S'amplien els terminis d'execució i de justificació de diferents subvencions concedides per la direcció general de Ciència i Investigació

  Resolució de la secretària autonòmica d'Universitats i Investigació, per la qual s'amplien els terminis d'execució i de justificació de diferents subvencions concedides per la direcció general de Ciència i Investigació.

 • 13/05/20

  Agència Estatal d’Investigació. Aixecament dels terminis i situació de les convocatòries suspeses pel Reial decret 463/2020, de 14 de març.

  L’AEI, fent ús de l'habilitació que li atorga la disposició addicional tretzena del Reial decret 463/2020, de 14 de març, està promovent la continuació de totes les convocatòries. L'Agència continua treballant per a resoldre totes les convocatòries en curs i per a publicar les noves. La informació detallada de cada tràmit es troba en l'apartat de cada convocatòria en la web de l'Agència.

 • 23/04/20

  CRUE, Banc Santander i CSIC llancen la Convocatoria de projectes FONDO SUPERA COVID-19

  Dotat amb 8,5 milions d'euros, és un programa adreçat a finançar programes, projectes col·laboratius i mesures de suport a l’àmbit universitari per minimitzar l'impacte de la crisi provocada pel coronavirus en els àmbits sanitari, educatiu i social.

  [Read more]

 • Horitzó 2020 - Últimes actualitzacions de terminis de convocatòries H2020.

  23/04/20

  Programa Marc Horitzó 2020 - Brot de COVID-19: últimes actualitzacions de terminis de convocatòries H2020.

  La Comissió Europea ha decidit estendre el termini de presentació de propostes de les convocatòries d'Horitzó 2020.

  [Read more]

 • 31/03/20

  El termini per a la Memòria d'Investigació es reprogramarà quan finalitze l'estat d'alarma.

  Arran de les consultes rebudes sobre els terminis per a aportar les dades de la memòria d'investigació a través de l'aplicació GREC, volem recordar que l'aplicació continua operativa per al treball des del domicili. Conscients de les dificultats que puguen sorgir per a emplenar degudament les dades de la memòria durant l'estat d'alarma, els terminis establits inicialment (finalització d'aquesta fase d'introducció de dades: 30 abril 2020) es reprogramaran quan finalitze l'estat d'alarma. Una salutació cordial i els nostres millors desitjos en aquests temps difícils.

 • 30/03/20

  Fundació LA CAIXA: New CaixaImpulse Express Call to tackle COVID-19.

  La Fundació LA CAIXA llança una convocatòria expressa per a projectes o tecnologies enfocades a la prevenció, diagnòstic, tractament o monitorització del COVID-19. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dimecres 15 d'abril. El Servei d’Investigació i Innovació continuarà facilitant als investigadors i investigadores tot el suport necessari per a la presentació de les sol·licituds de projectes d’investigació per fer front al SARS-Cov2.

 • 30/03/20

  L'Agència Valenciana d'Innovació (AVI) llança una crida expressa per a detectar projectes i prototips que puguen ajudar en la lluita contra el COVID-19.

  D'acord amb les capacitats científiques, tecnològiques i empresarials presents en el Sistema d'Innovació de la Comunitat Valenciana, i que han sigut identificades pels diferents comités estratègics d'innovació especialitzats (CEEIs) de la AVI, la Generalitat Valenciana llança una crida perquè els agents del Sistema d'Innovació de la Comunitat Valenciana proposen solucions innovadores en la lluita contra el coronavirus. La iniciativa, impulsada per la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, va dirigida, per tant, a totes aquelles empreses i centres d'investigació de la Comunitat Valenciana que disposen de solucions innovadores madures (amb un TRL igual o superior a 6), que encara no estiguen disponibles en el mercat per a la seua compra immediata, però que puguen implementar-se a curt termini i en àmbits directament relacionats amb el combat contra el COVID-19. El termini límit per a aportar les solucions innovadores és el divendres 3 d'abril, a les 20 hores. El Servei d’Investigació i Innovació continuarà facilitant als investigadors i investigadores tot el suport necessari per a la presentació de les sol·licituds de projectes d’investigació per fer front al SARS-Cov2.

 • 20/03/20

  Institut de Salut Carlos III. Fons COVID-19 per a finançar projectes que milloren a curt termini el coneixement del virus i el maneig de la malaltia.

  L'Institut de Salut Carles III (ISCIII), dependent del Ministeri de Ciència i Innovació, ha llançat la convocatòria del Fons COVID-19 per a finançar projectes d'investigació sobre el virus SARS-CoV-2 i la malaltia que provoca, la COVID-19. Aquest Fons disposarà de 24 milions d'euros, segons es va aprovar en el Reial decret llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per a fer front a l'impacte econòmic i social del nou coronavirus.

 • 13/03/20

  Call 2019 grant for postdoctoral contracts Beatriz Galindo, senior and junior. Relació definitiva de candidatures d’investigadors/es seleccionats/des. Selected Researcher Candidates.

  Resolution of March 13th, 2020, by the Principal of the University of Valencia to publish the selected Researcher Candidates within the framework of the 2019 Beatriz Galindo Call for Funding, for the profiles to be requested by the University of Valencia.

 
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy