University of Valencia logo Logo UVcommunication Logo del portal

Oberta inscripció en web 9a Ed. Universitat Estacional de Tardor d'Enguera

Vista d'Enguera

Schedule: From 30 october 2020 to 5 november 2020. Monday, tuesday, wednesday, thursday, friday, saturday and sunday at 08:55 to 14:00.

 

Place: Casa de la Cultura, plaça Manuel Tolsá, s/n. Enguera

 
Description:

Oberta inscripció web

La Humanitat s'enfronta en l'actualitat a reptes als quals, des de la Universitat, s'intenta respondre amb la formació i la investigació. En tots els entorns, però especialment en les àrees rurals, s'estan desenvolupant respostes innovadores que es converteixen en oportunitats per a les persones més joves de contribuir a un futur sostenible.

L'esperit de la novena edició de la “Universitat Estacional de Tardor d'Enguera”, organitzada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, en col·laboració amb l'Ajuntament d'Enguera i l'IES Enguera, pretén, de nou, debatre temes d'interès relacionats amb el desenvolupament rural, la innovació i la qualitat de vida.

Aquesta Universitat Estacional té un caràcter fonamentalment divulgatiu, i és, per això, un fòrum obert a la participació. Està plantejada per a diferents tipus de públics com a estudiants d'ensenyaments mitjans, cicles formatius o universitaris, professors, jubilats, aturats, tècnics de l'administració i qualsevol altre col·lectiu.

 
Organized by:

Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València, Caixa Popular, IES Enguera i l'Ajuntament d'Enguera.

 

Contact: unitatsuport@uv.es

 
More information: