Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Catalana Logo del portal

Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves

  • 3 de juliol de 2020
Imatge del logo del Curs

El proper curs 2020/2021 s'impartirà el Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves, dirigit per Gemma Lluch i Maite Monar Van VLiet. Els destinataris als quals ens adrecem són docents de secundària i primària, bibliotecaris, treballadors d'editorials, treballadors de les àrees culturals dels ajuntaments, graduats en Filologia, Documentació, Pedagogia i Magisteri.

Per què aquest és el teu postgrau?

 

1. Som el PRIMER postgrau en Cultura, Lectura, Educació Literària i Literatura per a Infants i Joves. El primer en català.

 

2. Pel nostre postgrau han passat els millors especialistes en Cultura, Lectura, Educació Literària i Literatura Infantil i Juvenil.

 

3. Les avaluacions i l’experiència de les 10 edicions ens han permés construir un equip de més de 20 professors universitaris i dels millors professionals del sector.

 

Més información en aquest enllaç: https://formacion.adeituv.es/DiplomaLIJ/blog/2017/09/09/per-que-aquest-es-el-teu-postgrau/

 

4. Perquè som l’únic postgrau online en Cultura, Lectura, Educació Literària i Literatura per a infants i Joves pensat des de la cultura en català.

 

5. Perquè les persones que han acabat el Diploma en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves ens recomanen…

 

Enllaç: https://formacion.adeituv.es/DiplomaLIJ/blog/tag/recomanem-el-diploma/

 

Llista d'enllaços: