Logo de la Universitat de València Logo Departament de Filologia Catalana Logo del portal

Taller d'habilitats comunicatives per a la defensa del TFG, a càrrec de Fani Grande

  • 17 de febrer de 2023
Image de la noticia

El dimecres 22 de febrer, de 15 a 17 h, a l'aula S08 de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació tindrà lloc el Taller d'habilitats comunicatives per a la defensa del TFG, impartit per Fani Grande. Activitat organitzada pel projecte d'innovació docent TreFinCat adreçada als estudiants de TFG de Filologia Catalana

L'escriptora Fani Grande realitzarà aquest Taller d'habilitats comunicatives per a la defensa del TFG, adreçat als estudiants de l'assignatura Treball Final de Grau de Filologia Catalana. Fani Grande és comunicadora amb una llarga trajectòria professional especialitzada en l'àmbit de la comunicació eficaç en públic (https://fanigrande.es/trayectoria).

El projecte d'innovació docent TreFinCat: Orientació i assessorament dels estudiants de TFG de Filologia Catalana. Metodologies, procediments i actituds per assolir l’èxit (RENOVA_PID, UV-SFPIE_PID-2080091) organitza aquest taller amb l'objectiu de reforçar les habilitats comunicatives orals del estudiants de TFG de Filologia Catalana. El taller té la intenció de proporcionar als estudiants estratègies comunicatives orals adequades a l'àmbit acadèmic formal per tal d'efectuar una defensa reeixida del TFG.