Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

Contractes i Projectes

  • Estudi de la termorresistència a altes temperatures de microorganismes i de paràmetres de qualitat per a l'optimització i validació de processos alta-curt en vegetals sencers o en trossos. CICYT
  • Validació de la seguretat d'aliments mitjançant el desenvolupament d'integradors temps-temperatura i quantificació de l'impacte de nous processos tèrmics alta-curt sobre la seua qualitat (ALI-94-0959-C02-01)
  • Estudi de les condicions òptimes de tractament amb polsos elèctrics d'alta intensitat (PEAI) per a la conservació de fruites i hortalisses. (1FD97-0575-C03)
  • Determinació de la composició d'alguns plats espanyols i marroquins Agència Espanyola de Cooperació Internacional (2000)
  • Aplicació dels polsos elèctrics d'alta intensitat (PEAI) per a la conservació del suc fresc de taronja. (PTR 1995-0592-OP-03-03)
  • Optimització i validació de processos mínims de conservació d'un nou aliment funcional líquid mitjançant aplicació de polsos elèctrics d'alta intensitat (PEAI) sols o amb calor. (AGL 2003-05236-C02-02)
  • Optimització de la tecnologia de producció industrial d'orxata de xufla esterilitzada per a millorar la seua qualitat i seguretat. GRUP EL PRAT CERVERA, S.L. (2003)
  • Anàlisi d'enfosquiment/*pardeamiento en els envasos de pinya. EDV PALCKAGING SOLUTIONS, S.L. (2004)
  • Determinació del perfil nutricional d'embotits tradicionals elaborats sense greix d'origen animal. CÁRNICAS SERRANO (2005)