Logo de la Universitat de València Logo Departament Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l'Alimentació, Toxicologia i Medicina Legal Logo del portal

La professora María José Ruiz, ha sigut elegida presidenta de l'Associació Espanyola de Toxicologia

  • 21 de novembre de 2022
Image de la noticia

La Dra. María José Ruiz Leal, catedràtica de Toxicologia del Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València i líder del grup d'investigació de la UV “RiskTox”, ha sigut elegida presidenta de l'Associació Espanyola de Toxicologia (AETOX). La nova Junta Directiva de la AETOX té com a objectius treballar per a continuar augmentant la visibilitat de la toxicologia i millorar la confiança de la societat respecte a la toxicologia i els toxicòlegs.

María José Ruiz Leal assumeix el càrrec de Presidenta durant els pròxims tres anys. En el moment de la seua elecció ocupava el càrrec de Vicepresidenta de la AETOX i Coordinadora del Registre de Toxicòlegs, i anteriorment havia ocupat els càrrecs de Tresorera i Coordinadora de la Secció d'Educació en Toxicologia de la AETOX. El nomenament es va produir en l'Assemblea Extraordinària de socis de la AETOX, celebrada el 10 de novembre en el marc del XXIV Congrés Espanyol de Toxicologia i VIII Iberoamericà, on es va procedir a nomenar els nous càrrecs de la Junta Directiva. En la mateixa Assemblea han sigut triades com a vocals de la Junta Directiva de la AETOX les professores i vicedeganes de la Facultat de Farmàcia de la UV, la Dra. Mónica Fernández Franzón i la Dra. Emilia Ferrer García.

https://www.aetox.es/