Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

MATRICULA OBERTA DE LA MATÈRIA D'ESTUDIS DE SOSTENIBILITAT

En el segon quadrimestre del curs 2013-2014, la Universitat de València ofereix tres assignatures sobre Estudis de Sostenibilitat, que poden ser cursades per tots els estudiants que ho desitgen, estudiants dels actuals Graus (al llarg del seu període de formació en qualsevol dels cursos) o per estudiants matriculats en els plans antics de llicenciatures i diplomatures.

Les assignatures consten de 6 crèdits que seran reconeguts per a la seua incorporació a l'expedient com a crèdits de participació en activitats universitàries per als estudiants de Grau i igualment es convalidaran per 6 crèdits de lliure opció per als estudiants matriculats en els plans antics de llicenciatures i diplomatures.

L'organització i gestió de la docència correspon a la ERI de Sostenibilitat (Institut Universitari de Recerca Interdisciplinar).
Les classes s'impartiran durant el període de febrer a maig de 2014. Tenen un caràcter semi-presencial: 14 sessions presencials de 2 hores; activitats docents on-line i utilització de diversos recursos audiovisuals.

Totes les assignatures comparteixen uns temes comuns de formació bàsica, però incorporen continguts específics adaptats a les diferents àrees de coneixement.

Classes presencials de les assignatures:

  • 1. Sostenibilitat, Ciència i Tecnologia. S'imparteix en el Campus de Burjassot els dijous de 17,30 a 19,30h en l'Aula AI-16B, des del 6 de febrer fins al 29 de maig de 2014.
  • 2. Sostenibilitat, Cultura i Educació. S'imparteix en el Campus de Blasco Ibáñez els dimecres de 17 a 19h. en l'Aulari III Aula 23, des del 5 de febrer fins al 21 de maig de 2014.
  • 3. Sostenibilitat i Societat. S'imparteix en el Campus dels Tarongers els dimarts de 17,30 a 19,30h. en l'Aula S-30, des del 4 de febrer fins al 27 de maig de 2014.
  • Matrícula

    • Apartat de matrícula: altres estudis i activitats
    • Import: 150 €

Organitza: Campus Sostenible i la ERI de Sostenibilitat (Institut Universitari de Recerca Interdisciplinar)
Contacte: Ignacio.lerma@uv.es

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies