Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

L'Institut de Biologia Integrativa de Sistemes ofereix solucions innovadores a problemes que ocorren en diferents sectors relacionats amb la biologia de sistemes com el sector farmacèutic, biotecnològic, biomèdic, agro-industrial i ambiental.

L'equip d'innovació: SINNBIOSIS

La Unitat d'Innovació “Sinnbiosis” (Solucions innovadores de la Biologia de Sistemes) s'ha creat gràcies a l'ajuda (INNTA1/2022/19) concedida per a la promoció d'Agents d'Innovació (Innoagents) per l'Agència Valenciana d'Innovació (AVI) dins del Programa de Promoció del Talent de la convocatòria Pla GenT 2020/21.

La Unitat Sinnbiosis pretén promoure l'aplicació dels enfocaments globals i multidisciplinaris que proporciona la Biologia de Sistemes per a la generació de solucions biotecnològiques innovadores als reptes socials i empresarials que es plantegen a l'institut.

L'objectiu de la Unitat és establir ponts de comunicació amb les empreses del sector biotecnològic que estiguen interessades en l'explotació dels resultats de la investigació desenvolupats en l'institut o que requerisquen de la nostra ajuda per al desenvolupament de projectes d'I+D+I, a nivell regional, nacional o internacional. Tot això atesa la nostra vocació de gestionar de la forma més eficient possible tots els recursos humans i tecnològics a la nostra disposició per a agilitar la generació de solucions innovadores als diferents problemes o necessitats que ens plategen les empreses.

La Unitat d'Innovació "Sinnbiosis" del I2Sysbio, en estreta col·laboració amb les Unitats de Projectes i Transferència del Coneixement de la Universitat de València i del CSIC, s'encarregarà de promoure i facilitar la formulació d'acords de cooperació entre els investigadors i les empreses i altres entitats de l'entorn socioeconòmic. La Unitat d'Innovació està coordinada per la Dra. Emilia Matallana i compte com a Agent d'Innovació amb la Dra. Carla Rubio.

Contacta amb nosaltres per a activitats relacionades a col·laboracions industrials, patents, llicències i/o constitució d'una empresa. E-mail: carla.rubio@csic.es

 

Carla Rubio-Villena

Agent d'innovació.

Emilia Matallana

Directora I2SysBio.