Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

L'I2SysBio aporta solucions als problemes que plantegen diferents sectors relacionats amb els sistemes biològics, com els sectors farmacèutic, biotecnològic, biomèdic, agroindustrial, o mediambiental entre altres. Els investigadors del centre estan oberts a l'abordatge d'aquests problemes mitjançant aproximacions sistèmiques a través de l'ús de les eines de la bioquímica, la microbiologia, l'enginyeria genètica, l'enginyeria metabòlica, la biologia de sistemes o la biologia sintètica.

Per a afavorir la transferència tecnològica l'I2SysBio ofereix un nou model d'acords de col·laboració públic-privada que facilita que les companyies puguen desenvolupar en els nostres laboratoris projectes d'I+D+i en el context dels programes científics de l'institut. Aquests acords es basen en la interacció estreta i recíproca entre els investigadors de l'I2SysBio i els investigadors de les empreses en els propis laboratoris de l'institut.

La Unitat d'Innovació “Sinnbiosis” de l'I2Sysbio en estreta col·laboració amb les Unitats de Projectes i Transferència del Coneixement de la Universitat de València i del CSIC s'encarregarà de promoure i facilitar la formulació d'acords de cooperació entre els investigadors de l'institut i les empreses o entitats de l'entorn socioeconòmic.