Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

  • En el I2Sysbio fomentem la transferència de tecnologia també estimulant la creació d'empreses entre els nostres investigadors.
  • Des de la seua creació el 2017, el I2SysBio ja ha generat 3 empreses spin-offs.

 

 

 

Aquesta empresa localitzada en el Parc Científic de la Universitat de València està dedicada al mostreig i anàlisi de la microbiota associada a qualsevol tipus d'hàbitat, utilitzant tècniques de cultiu avançat i seqüència massiva. Ofereix a les empreses de tot el món solucions microbianes a la carta, i està especialitzada en seqüenciació microbiana, iniciadors (starters) alimentaris, probiòtics i solucions energètiques i mediambientals.

 

 

 

Aquesta empresa localitzada en el Parc Científic de la Universitat de València i al Parc Científic de Madrid aporta solucions i eines en el camp de la informàtica i de la bioinformàtica especialment dissenyades per a la investigació. L'empresa desenvolupa programari bioinformàtic per a tecnologies òmiques i diferents bases de dades, intranets, accés obert, wikis i servidors per a la investigació, els serveis i l'educació en biologia molecular.

 

 

 

Evolving Therapeutics és una spin-off de la UV basada en la implementació de l'ús de fags, virus de bacteris, per a combatre la resistència antimicrobiana sota el concepte One Health. La resistència a antibiòtics és un problema global que requereix una resposta a curt termini. En Evolving Therapeutics oferim assessorament científic, per a la prevenció, el diagnòstic i el tractament de bacteris patògens humans, animals o vegetals basats en fags. Els nostres serveis inclouen aïllament i producció de fags específics enfront de bacteris problema, amb teràpies dirigides al patogen, amb residu zero i ecològicament sostenibles. Entre els serveis, s'inclou diagnòstic i detecció de bacteris diana mitjançant el desenvolupament de tecnologies derivades de fags, aïllament i caracterització de fags, ús de fags com a biocides o antimicrobians, o implementació de teràpies personalitzades. Tots els nostres serveis són personalitzats per a cada client, oferint especificitat de productes, evasió de resistències i alta taxa d'èxit. Som un equip amb alt nivell científic i àmplia experiència en fagos en els camps de Salut Humana, Animal i Vegetal. Els nostres serveis van dirigits a un mercat en expansió, en el qual la creixent inquietud i necessitat per a fer front a les resistències antimicrobianes afavorirà la demanda d'aquests.