Logo de la Universitat de ValènciaLogo CSIC Logo del portal

  • En el I2Sysbio fomentem la transferència de tecnologia també estimulant la creació d'empreses entre els nostres investigadors.
  • Des de la seua creació el 2017, el I2SysBio ja ha generat 2 empreses spin-offs.

 

 

 

Aquesta empresa localitzada en el Parc Científic de la Universitat de València està dedicada al mostreig i anàlisi de la microbiota associada a qualsevol tipus d'hàbitat, utilitzant tècniques de cultiu avançat i seqüència massiva. Ofereix a les empreses de tot el món solucions microbianes a la carta, i està especialitzada en seqüenciació microbiana, iniciadors (starters) alimentaris, probiòtics i solucions energètiques i mediambientals.

 

 

 

Aquesta empresa localitzada en el Parc Científic de la Universitat de València i al Parc Científic de Madrid aporta solucions i eines en el camp de la informàtica i de la bioinformàtica especialment dissenyades per a la investigació. L'empresa desenvolupa programari bioinformàtic per a tecnologies òmiques i diferents bases de dades, intranets, accés obert, wikis i servidors per a la investigació, els serveis i l'educació en biologia molecular.