Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

RTMG (Real Time Mobile Guide)

El RTMG és un sistema que permet accedir a informació multimèdia associada a qualsevol objecte per mitjà d'un codi QR únic en diferents idiomes a través de smartphones.
Descripció

 

 

 

El RTMG és un sistema que permet accedir a informació multimèdia associada a qualsevol objecte per mitjà d'un codi QR únic en diferents idiomes a través de smartphones.

El sistema es compon de dos elements. Una aplicació per a mòbils, que utilitzen els usuaris per a accedir a la informació dels objectes. L'usuari només ha de seleccionar l'idioma en què vol rebre la informació i el tipus de mig: text, àudio, foto, vídeo. El segon element és el sistema de gestió web, des d'on l'administrador crega un codi QR per a cada objecte i li associa els elements multimèdia que estaran a disposició dels usuaris.

Els codis QR generats tenen l'avantatge que només poden llegir-se per l'aplicació mòbil del RTMG, evitant que els seus continguts puguen ser manipulats malintencionadament per tercers.

Este producte té múltiples aplicacions com per exemple:

-Sistema d'àudio-guia en museus i edificis històrics.

-Sistema d'accés a manuals en diferents idiomes amb un únic codi.

-Associació de components multimèdia addicionals a productes comercials.

Este sistema s'ha utilitzat en la falla Na Jordana.

COMERCIALITZACIÓ: Este producte es comercialitza davall la modalitat de llicència, encara que l'aplicatiu mòbil pot personalitzar-se per a l'entitat que vullga utilitzar-ho

 

Investigadors principals no UV

Juan José Martínez Durá

Data d'inici
2012 Gener
Data de finalització
2012 Març