University of Valencia logo Logo Servei de Política Lingüística (SPL) (Language Policy Service) Logo del portal

NOVETATS:

» Mentre dure l'estat d'alarma i resten suspeses les activitats presencials, els grups de conversa se substituiran per enviaments de materials per correu electrònic i activitats en línia. Durant aquest període podeu inscriure-vos-hi gratuïtament mitjançant un correu adreçat a aprenentatge-spl@uv.es, en el qual, necessàriament, caldrà fer constar l'idioma i el nivell del grup de conversa, així com el campus d'adscripció de la persona interessada.

El Servei de Política Lingüística ofereix grups de conversa en italià, un recurs d’aprenentatge que us permetrà millorar la pronúncia i la fluïdesa, consolidar les estructures gramaticals i ampliar el vocabulari.

Recomanem els grups de conversa a aprenents que volen dedicar un temps de manera regular a parlar italià en diferents situacions comunicatives, amb activitats variades, sobre diversos temes, en un ambient distès i motivador. Els grups estan formats per no més de 15 persones que tenen un domini semblant de la llengua.

Per a inscriure-s'hi, cal ser personal o estudiant en actiu de la Universitat de València o formar part del col·lectiu Alumni, així com tenir almenys una capacitat bàsica per a la comunicació oral en italià.

Tots els grups de conversa són dinamitzats per una persona amb formació lingüística que s’encarrega de proposar i dirigir les activitats i fer les correccions, recomanacions i explicacions pertinents per tal que els aprenents milloren la seua expressió oral.

No s'expedeix certificat d'assistència ni d'aprofitament dels grups de conversa.

A2-B1

B2-C1

Inicial Avançat
Capacitat bàsica per a la comunicació oral Nivell B1 acreditat o prova diagnòstica

Inscripció

Del 4 a l'11 de novembre de 2019 (en una primera convocatòria i, després, durant tot el curs, mentre en queden places), de manera presencial al CAL dels Tarongers i al CAL de Blasco Ibáñez, s'ha de demanar cita per a la inscripció i aportar un dels documents d'identificació següents:

- carnet de la Universitat
- resguard de la matrícula
- carnet del col·lectiu AlumniUV

Durant les inscripcions s'ha d'aportar el certificat almenys de nivell B1 per als grups de nivell avançat i un de nivell A2 per al nivell inicial. Alternativament, s'ha de fer una prova diagnòstica a fi de comprovar si es té almenys el nivell B1 oral per a participar en un grup de conversa de nivell avançat, la capacitat bàsica per a la comunicació oral necessària per al nivell inicial o un nivell inferior, amb la qual cosa us recomanaríem que treballàreu als nostres centres d’autoaprenentatge de llengües (CAL) fins a assolir un nivell inicial. Consulteu la Taula d'equivalències d'acreditació de llengües L2 de la Universitat de València)

Tot seguit, buscareu en els horaris el nivell corresponent i se us dirà si hi ha places lliures en el grup que us interessa. Si n’hi ha, formalitzareu la matrícula.

La taxa de matrícula és de 15 € per als estudiants i de 20 € per a la resta de la comunitat universitària (PDI, PAS i membres del col·lectiu Alumni UV). Aquesta taxa es pagarà als centres d'autoaprenentatge mitjançant targeta bancària amb la supervisió dels operadors de centre. Finalment, l’operador/a us inscriurà oficialment al grup.

Els grups i tallers de conversa d'italià començaran el 12 de novembre. Aquest procediment de matrícula continua vigent i obert durant tot el curs acadèmic i us hi podreu inscriure si hi ha places lliures en el grup escollit. Caldrà que hi porteu algun dels documents d’identificació esmentats abans.

Si una persona té tres faltes consecutives en un grup de conversa, la donarem de baixa, fet que li comunicarà el Servei de Política Lingüística mitjançant un missatge de correu electrònic.

Grups del curs 2019/2020

CAL de Blasco Ibáñez

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous
16 – 17 h       B2-C1
17 – 18 h       A2-B1

CAL dels Tarongers

Horari Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
12 – 13 h          
13 – 14 h          
17 – 18 h   B2-C1      
18 – 19 h   A2-B1      

Voleu grups de conversa de valencià, anglès, francès o alemany?

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy