University of Valencia logo Logo del portal

  • Apparella't, una app per a trobar parelles lingüístiques i aprendre valencià.

Si voleu practicar valencià d’una manera lúdica i social, feu intercanvis lingüístics!

 

» Descarregueu-vos l'app Apparella't, de la Plataforma per la Llengua, i busqueu una parella lingüística. L’aplicació mòbil, amb un funcionament semblant al d’aplicacions per trobar parella, farà més fàcil i entretingut trobar una persona amb qui formar una parella lingüística. Podràs aprendre o ensenyar valencià estigues on estigues, tant dins del domini lingüístic com arreu del món. Gràcies al geolocalitzador, trobaràs una persona voluntària que parla valencià fluidament i una d’aprenent que tinga coneixements bàsics i vulga adquirir fluïdesa.

» Quan trobeu una persona que s'ajusta a les vostres necessitats i interessos, poseu-vos en contacte i comenceu l'intercanvi de conversa. Podeu quedar a fer un cafè, xatejar, anar al teatre, al cinema, d'excursió, etc. Les activitats i el ritme són decisions vostres.

Al setembre i al gener organitzem una trobada de persones interessades en els intercanvis lingüístics: el Tastallengües. Si n’heu fet algun, si voleu trobar una parella lingüística o si simplement voleu conèixer persones de tot el món, acudiu-hi!

 

Si voleu una parella lingüística per practicar valencià, també podeu inscriure-vos al programa gratuït de Voluntariat pel valencià d’Escola Valenciana*.

  *Entitat externa a la Universitat de València, enllaç a títol informatiu
 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy