Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Depuradores
Preses i Embassaments Visor geogràfic del SIA
Presas y embalses Visor geográfico del SIA
Accés Accés
Informació sobre ubicació i característiques de les preses i embassaments al nostre país. Permet seleccionar un tema, una entitat, una variable o un conjunt de tots aquests elements per accedir a una dada concreta disponible a través del sistema. Ha estat dissenyat per cobrir les necessitats dels usuaris més avançats: és el que ofereix major potència i majors possibilitats de configuració i és també el més complex d'utilitzar.

 

Llibre digital de l'Aigua Sistema d'Indicadors de l'Aigua
Libro digital del Agua Sistema de Indicadores del Agua
Accés Accés
El Llibre Digital de l'Aigua presenta la informació disponible en el SIA en forma de visita guiada pels temes i dades més rellevants. Les dades s'acompanyen amb textos explicatius, figures, gràfics, etc. de manera que qualsevol persona, encara sense tenir coneixements massa exhaustius sobre la temàtica de l'aigua, pot fer-se una idea de les variables més importants que ho caracteritzen. El sistema d'indicadors és un conjunt de mesures clau que caracteritzen l'estat del mitjà i les seves pressions a Espanya. És part d'un esforç de síntesi de la informació més rellevant continguda en les dades ambientals i antròpics recollits pel Ministeri.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies