Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Professor/a d'Educació Secundària Logo del portal

Quins són els requisits generals d’accés?

Quins  són els requisits d'accés al màster?

  • Titulació de grau o llicenciatura
  • B1 en idioma de la Unió Europea
  • Cada modalitat té condicions específiques, segons l'especialitat.

Poden accedir a aquests estudis les persones que estiguen en posessió d’un títol universitari oficial espanyol o les que estiguen en posesseió d’un títol universitari oficial, expedit per una universitat de l'Espai Europeu d'Educació Superior, que faculte en el país expedidor per a l'accés a ensenyaments de màster.

Més informació:https://eur-lex.europa.eu/legal-content/ES/TXT/?uri=CELEX:32013L0055&qid=1520864087882

Quin grau o llicenciatura em permet accedir al màster?

Qualsevol grau o llicenciatura permet l'accés al máster.

Quins són els requisits d'idioma del màster?

Per a accedir es necessita la certificació del nivell  B1 d'un idioma de la Unió Europea. Cal remarcar que per a obtindre el títol del màster, cal  presentar obligatòriament el certificat oficial del nivell C1 en valencià per a fer-ne el dipòsit.

 

Quins són els requisits específics per especialitat del màster?

Cada especialitat té una quantitat de crèdits per assignatura que han hagut de ser cursats per a poder accedir-hi; en cas contrari, l'estudiantat ha de fer un examen específic.

En el següent link tens la informació de les especialitats i els crèdits d'accés:

https://www.uv.es/uvweb/master-profesorado-secundaria/es/programa-del-master/especialidades-del-master/presentacion-especialidades-1285887042984.html

 

Puc convalidar matèries  de la meua llicenciatura o grau  per a cursar  el màster?

No, les convalidacions de matèries mai es generen entre assignatures de grau a postgrau. que es podran convalidar assignatures d'un altre màster cursat o d'una llicenciatura, si fora el cas.

 

Tinc el certificat  del CAP, el puc convalidar pel  màster?

No, perquè el CAP és un certificat i no una maestria, i per tant, no s'hi pot convalidar.

Arran de l'entrada en vigor de l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), conegut com a  Pla Bolonya, s'implementà a Espanya el Màster universitari en professor/ra de secundària , que és el màster específic que habilita per a la docència en educació secundària obligatòria, batxillerat, F.P. , ensenyança d'idiomes i les ensenyances de règim.

Encara que el curs del CAP continua sent vàlid i manté el dret  que atorgava en son dia, no és equiparable al màster més que en allò que la llei determina i no atorga més dret que el mateix que tenia quan es cursà.

Així, qui cursà el CAP manté el dret per a exercir com a professor/a de secundària, però açò no li dona més dret que aquell que tenia en el moment de realitzar-lo.

Més informació: Ministerio de Educación y Formación Profesional (vore en: https://www.educacionyfp.gob.es/portada.html).

 

S'hi pot accedir al máster si s'és estranger?

Sí, però abans cal veure la normativa en el Real Decreto 1837/2008, de 8 de novembre, que incorpora a l'ordenament jurídic espanyol la Directiva 2005/36/CE, del Parlament Europeu, relativa al reconeiximent de qualificacions professionals.

Pel que fa als estudis de les persones amb un títol expedit per una universitat d'un país que no forme part de l'Espai Europeu d'Educació Superior, podeu consultar més informació .

Quins són els requisits específics?

Podeu consultar més informació.

Quins són els centres d’acreditació d’una tercera llengua?

Consulteu la taula

Preinscripció

Podeu consultar la informació corresponent al present curs acadèmic.

 


 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies