Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

El proper 24 d’octubre de 9 a 14 hores tindrà lloc les V Jornades sobre Responsabilitat Social en Entitats Financeres al Saló de Graus de la Facultat de Economia de la Universitat de València (Campus Tarongers) organitzades per la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València i patrocinades per la Conselleria d’ Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

La Jornada serà inaugurada a les 9:30h per Miquel Lorente, Director General d’Economia Sostenible; Francesc Alòs, Director de Responsabilitat Social Corporativa de Caixa Popular i Joan Ramon Sanchis Palacio, Director de la Càtedra d’Economia del Bé Comú de la Universitat de València.

A la primera part de la jornada Peru Sasia,President de la Federació Europea de Banc ètics i Alternatius impartirà la conferència “Present i futur de la banca sostenible a Europa”.

La segona part constarà de la  conferència "L’educació financera des d’una perspectiva en valors humans i ètics" amb Jordi Calvo, Economista, coordinador i investigador del Centre Delàs d’Estudis per la Pau i professor de conflictes, relacions internacionals, i economia per la pau. Seguidament, la Jornada continuarà amb una taula rodona "Banca Armada versus Banca en Valors" on participaran els representants d'entitats com Fundació Novessendes, SETEM CV, Xarxa  Enclau, i el Secretari Autonòmic d’Hisenda de la Generalitat Valenciana.

Per a finalitzar, a la clausura comptarem amb la presència de Elvira Cerver Romero, Vicedegana de Dinamització i Ocupabilitat de la Facultat d’Economia de la Universitat de València; Mª Pilar Rueda, Presidenta de l'Associació Valenciana per al Foment de l'Economia del Bé Comú i Francesc Gamero, Secretari Autonòmic d’Hisenda de la Generalitat Valenciana.

  • PROGRAMA COMPLET 
  • L'assistència és gratuïta però serà necessària una inscripció prèvia enviant un correu a: catedraebc@uv.es

 

Aquesta jornada ha sigut patrocinada per la Conselleria d’ Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Caixa Popular i la Facultat d’Economia, amb la col·laboració de  Associació Valenciana pel Foment de l'Economia del Bé Comú, Xarxa Enclau, Fundació Cívica Novessendes, i Setem CV.