UVtendaUniversitat de ValènciaFundació General Logo del portal

La Tenda de la Universitat s’uneix a la plataforma Todos Tus Libros

  • Fundació General UV
  • 4 de desembre de 2020
Image de la noticia

El projecte de les llibreries independents d’Espanya permet als usuaris poder comprar en línia en les xicotetes i mitjanes llibreries i rebre els exemplars en casa.

La plataforma Todos Tus Libros està coordinada per la Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters (CEGAL) i on La Tenda de la Universitat participa com una de les llibreries integrades des de fa unes setmanes.

Es tracta d'un projecte de llibreries, gestionat sense intermediaris ni comissions de venda. L’usuari busca un llibre en el cercador de títols i el web li mostra totes les llibreries on està disponible. Es pot seleccionar si s’arreplega el llibre en la llibreria seleccionada o que s’envie directament a casa.

Altres possibilitats que ofereix a l’usuari, a més de la compra d’exemplars, són la creació de prestatgeries temàtiques, llistes de llibres o aportar ressenyes i comentaris, amb un clar component de xarxa social entre amants de la lectura.

Inicialment, en la seua estrena el passat 7 de novembre, Todos Tus Libros comptava amb 150 llibreries i 38.456 usuaris registrats, però la xifra ha augmentat en l’actualitat fins les 211 llibreries i més de 80.000 usuaris registrats.

D’aquesta manera, es fomenta una compra responsable en ajudar al xicotet i mitjà comerç amb un clar component de compromís social i col·laboratiu.