Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

La Càtedra EBC organitza tots els anys un Seminari sobre Emprenedoria Social i Economia del Bé Comú dirigit als estudiants de la Universitat de València

Aquest Seminari té com a objectiu introduir als estudiants en la realitat de l'emprenedoria social, amb la presentació de diferents experiències i projectes empresarials d'èxit relacionats amb aquest tipus d'emprenedoria i vinculats amb els valors de l'Economia del Bé Comú.

La realització del Seminari inclou vàries sessions que tenen lloc al llarg del segon quadrimestre del curs acadèmic, normalment entre els mesos d'abril i de maig.

Programa 6 de maig

La primera sessió d’aquest Seminari ha tingut mitjançant videoconferència a l’Aula Virtual, amb un taller sobre el Balanç del Bé Comú impartit per Camilla Miraudo, consultora de l’EBC, on ha explicat als estudiants de la Universitat de València les característiques principals d’aquesta eina, la seua importància a les empreses i organitzacions de l’EBC, i finalment s’ha treballat en grup, on cada grup d’estudiants ha elaborat un BBC.

Programa 22 abril

La segona sessió d’aquest Seminari ha tingut lloc mitjançant videoconferència a l’Aula Virtual, amb una ponència sobre el projecte Valentubers, que té com objectiu oferir un punt d’encontre per a tots els “youtubers” de llengua valenciana, impartida per la seua creadora Rosella Espinós. Durant la sessió, Rosella ha explicat als alumnes de la Universitat de València com va néixer el projecte, les dificultats que es van presentar, les fortaleses i debilitats de Valentubers, i, en definitiva, com es va convertir en una emprenedora.