UVSostenibilitat,UVSostenibilitatUniversitat de València,Universitat de València Logo del portal

La manera òptima de solucionar la seua retirada és que se’ls emporte l’empresa encarregada del manteniment de la impressora o fotocopiadora. Preferentment s’ha d’incloure una clàusula al contracte de manteniment.

 

cartutx de tinta

 Cartutx de tinta en diferents colors  Cartutx de tinta Cartutx de dos colors

Als casos d’impressores i fotocopiadores sense contracte de manteniment integral, es poden gestionar mitjançant una empresa de retirada de cartutxos, que actualment és Empties Solutions.

 

Aquests cartutxos es recullen en contenidors de cartó com el de la imatge, que es poden trobar a tots els departaments i unitats de la Universitat que ho han sol.licitat. Si necessiteu un contenidor, el podeu sol.licitar a residus@uv.es, indicant les dades del punt de retirada:

  • Campus
  • Centre i Departament
  • Sala
  • Adreça
  • Persona de contacte
  • Telèfon complet

Els cartutxos s'han de dipositar al contenidor sense la caixa però amb el seu plàstic, per tal d'evitar que deixen anar la pols que contenen. Quan s'òmpliga el contenidor heu de cridar al telèfon d'Empties Solutions que figura al contenidor, que el retirarà emportant-se els cartutxos de tots els tipus i formats, tant d’impressora com de fotocopiadora. Les retirades no tenen cap cost per a la unitat.

L’empresa atén les sol·licituds telefòniques i també fa retirades per iniciativa pròpia. El personal de recollida anirà correctament identificat amb un document que l’acredite com a personal de l’empresa Empties Solutions i entregarà en el moment de la retirada un albarà amb el material que se’n porta.

Al Campus de Burjassot existeix la possibilitat de dipositar-los al Magatzem de Residus Perillosos dins del seu HORARI

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies