Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Publicacions

En relació amb el mesurament del rendiment organitzatiu, hi ha una creixent preocupació per la creació de valor per a les persones, la societat i el medi ambient. La informació corporativa tradicional no compleix adequadament les necessitats d'informació de les parts interessades per avaluar el rendiment potencial d'una empresa i el futur. En aquest sentit, els professionals i els especialistes han desenvolupat nous marcs d'informació no financers des d'una perspectiva social i mediambiental, donant a llum el camp del Integrated Reporting. El model del Economia del Bé Comú i les seues eines per facilitar la gestió i la gestió de la sostenibilitat poden proporcionar un marc per fer-ho.

 L’ estudi descriu els fonaments teòrics de la investigació de camp de l'administració empresarial en què es basa el model de l’EBC. A més, aquest treball és el primer que valida empíricament aquestes escales de mesura, tractant-se, per tant, de la primera investigació quantificada sobre el model de l’ EBC en una mostra de 206 empreses europees.

Llegir l'article complet

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies