Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Campus Excel·lència

Llista de Vídeos

Donna Hicks de la Harvard University protagonista de l’Encontre d’Excel·lència Internacional VLC / CAMPUS sobre “conflicte i dignitat humana” organitzat per la Generalitat Valenciana i l’IECO
Xarxa d'Equipaments Docents d'Excel·lència-Laboratori de Pràctiques Preclíniques Avançades de la Clínica Odontològica de la Universitat de València.
Encontres d'Excel·lència: Conferència d'Alain Gras
Vídeo Encontres d'excel·lència: Alain Gras
Dins del seu programa estratègic Campus Sostenible i Saludable, la Universitat de València ha inclòs una línia d'actuació referida a l'alimentació i la nutrició.
El microclúster d'investigació de VLC/CAMPUS 'Des de l'avantguarda de la física de partícules, nuclear i astropartícules fins a la transferència en computació distributiva, imatge i acceleradors en medicina i tecnologies marines' (PANTICAM) va organitzar l'Encontre d'Excel·lència Internacional VLC/CAMPUS en Física 'En cerca de la matèria fosca', que comptà amb la participació del professor Juan I. Collar de la Universitat de Chicago.
Encontres d'Excel·lència: Jornada sobre el dèficit de l'alfa-1 antitripsina amb els ponents Sabina M. Janciauskiene, Rainer Ganschow i Robert Stockley.
Presentació del I Campus Científic d'Estiu del VLC-Campus, en el que participen 60 alumnes de secundaria
Inauguració del Campus Inclusiu - Campus sense Límits, en el que participen alumnes amb discapacitats.
Encontre d'Excel·lència Internacional en Biomedicina: La Nutrigenòmica de la prevenció cardiovascular a càrrec del professor Jose Maria Ordovás
Vídeo sobre la iniciativa Campus Sostenible, que converteix la sostenibilitat en un eix fonamental de la política institucional de la Universitat, mitjançant la posada en marxa d'accions que permeten un desenvolupament sostenible en tots els seus àmbits d'actuació.
Vídeo del doctor Alfredo Ardila per al programa Encontres d'Excel·lència. Ardila és conegut per la seua extensa bibliografia centrada en els estudis del sistema nerviós. Especialitzat en l'afàsia, ha publicat prop de 350 articles i 30 llibres i monografies, sobre temes relacionats amb l'organització cerebral dels processos cognitius i els trastorns del llenguatge oral i escrit en cas de patologies cerebrals i bilingüisme.
Vídeo del científic Venkatraman Ramakrishanan per al programa Encontres d'Excel·lència. Venkatraman és conegut pels seus treballs en biologia molecular, en concret, per l'estudi de ribosomes. I compta amb nombrosos premis que reconeixen la seva extensa i important trajectòria com el Nobel 2009 de Química.
Encontres d'Excel·lència: Vídeo del físic Juan Ignacio Cirac per al programa Encontres d'Excel·lència. Cirac ha impulsat amb el seu treball una nova ciència del segle XXI, en la manera de transmetre i processar la informació. El seu estudi se centra en la teoria quàntica de la informació i és reconegut per desenvolupar un sistema de computació basat en mecànica quàntica que permetrà dissenyar algorismes més ràpids en el futur.
ENCONTRES EXCEL·LÈNCIA: Vídeo del Doctor Antonio Vidal Puig per al programa Encontres d?Excel?lència. Vidal Puig es va graduar en medicina a la Universitat de València i va realitzar el seu doctorat a la Universitat de Granada (amb un estudi sobre les relacions entre la resistència a la insulina i l'hiperandrogenisme). Actualment, és catedràtic de metabolisme i nutrició molecular a la Universitat de Cambridge. També és director adjunt del Centre d'Obesitat i Malalties Associades i director del Cambridge Phenomics Centre, centre capdavanter que aplica enfocaments multidisciplinaris al fenotipat murino.
Conferència oferida en el Jardí Botànic de la Universitat de València que 'necessitem una societat que faça bé la gestió del coneixement', i per això 'la universitat ha d'estar en el rol de les inversions preferents'.
VLC/Campus, el Campus de Excel·lència Internacional promogut per la UV, la UPV y el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), van presentar la nova edició dels Encontres de Excel·lència amb prestigiosos premis nobel en matèries de economia, medicina i química.
VLC/Campus, el Campus de Excel·lència Internacional promogut per la UV, la UPV y el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), van presentar la nova edició dels Encontres de Excel·lència amb prestigiosos premis nobel en matèries de economia, medicina i química.
VLC/Campus, el Campus de Excel·lència Internacional promogut per la UV, la UPV y el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), van presentar la nova edició dels Encontres de Excel·lència amb prestigiosos premis nobel en matèries de economia, medicina i química.
El dimecres 9 març 2011 va tenir lloc a la Sala de Juntes del Parc Científic de la Universitat de València una jornada explicativa dels programes Innocash i Neotec, a càrrec de personal de Fundació Genoma España i CDTI, respectivament. El Programa Innocash, gestionat per Genoma Espanya, pretén identificar, valoritzar i madurar tecnologies i resultats d'R + D + i generats, amb la finalitat que puguin ser transferits al mercat a través de projectes d'innovació que siguin impulsats per inversors de caràcter industrial i financer. La iniciativa NEOTEC del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), té com a objectiu el suport a la creació i consolidació de noves empreses de base tecnològica a Espanya.
Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència
Presentació de l'exposició del certamen nacional de fotografia científica FOTCIÈNCIA, dins del programa VLC/Campus.
Solemne acte d'investidura com a doctor Honoris Causa de l'excm. Sr. Edgar Morin.
 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies