Logo de la Universitat de València Logo Rectorat de la Universitat de València Logo del portal

JOAQUÍN ALDÁS-MANZANO

 

Nascut a Bunyol (València, 1968). Catedràtic Joaquin Aldas-Manzanode Comercialització i Investigació de Mercats en la Facultat d’Economia. Llicenciat i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València. És investigador de l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE) i del Visiting Research Fellow de la University of Glasgow (Regne Unit).

La seua recerca se centra en els mètodes quantitatius d’investigació en Màrqueting, àmbit en el qual ha publicat més de 60 articles i 30 llibres o capítols de llibre, així com participat en nou projectes competitius finançats per la Unió Europea, el Ministeri de Ciència i Tecnologia o la Generalitat Valenciana. Té reconeguts tres sexennis de recerca.

Pel que fa a la seua activitat docent, aquesta s’ha centrat en matèries relacionades amb la investigació de mercats en la docència en grau, en les tècniques multivariants d’anàlisis de dades en màster i la modelització estructural basada en variàncies i covariàncies en doctorat. Té reconeguts quatre quinquennis docents.

Ha estat vicedegà de Postgrau i Investigació, vicedegà de Comunicació en la Facultat d’Economia, secretari d’aquesta Facultat, secretari del Departament d’Direcció d’Empreses “Juan José Renau Piqueras” i del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, director del Programa de Doctorat Interuniversitari en Màrqueting i codirector del International Master in Business Administration. En l’actualitat, i anteriorment en diferents períodes, és membre del Claustre.